REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Monstru! Un individ din Valu lui Traian a VIOLAT o fetiță de 11 ani

Monstru! Un individ din Valu lui Traian a VIOLAT o fetiță de 11 ani

Replica API 13 februarie 2020 | 11:07 4233

Monstru cu chip de om! Vorbim despre un individ din Valu lui Traian care a violat-o pe fata concubinei sale, în vârstă de 11 ani. Individul își va petrecere următorii ani după gratii.

La data de 12 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri - al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Reșița a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și viol. Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Concret, fapta a fost săvârșită în 2017. Individul, Ștefan Ț., din Valu lui Traian, locuia în județul Caraș Severin împreună cu concubina sa, la domiciliul acesteia. Aceasta avea o fetiță de 11 ani. Ștefan Ț. nu a ținut cont de vârsta copilei și a batjocorit-o. Fetița a povestit totul polițiștilor, individul fiind dat pe mâna procurorilor din Caraș Severin.Între timp, o asociația umanitară, care dispune și de un orfelinat, a luat-o pe micuță în grijă. Fetița locuiește și astăzi aici. Potrivit conducerii asociației, micuța a uitat de trauma prin care a trecut și încearcă să-și vadă de copilărie, departe de cea care i-a dat viață. ”Avea 11 ani când a fost violată de concubinul mamei. După tragedie, fetița a ajuns la noi la centru, unde locuiește și astăzi. Este bine acum”, au declarat, pentru Replica, reprezentanții asociației.

A fost trimis în judecată la Judecătoria Reșița pentru viol iar, într-un final, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati-i pula si dati-o s-o manance gunoiului excitat!!! Iar dupa aceea executati-l pe stadion in fata multimii!!! Asta trebuie sa fie pedeapasa pentru pedofili si violatori!
4
1
Trebuie rezolvat corect si ieftin, un pedofil bu se vindeca niciodata Degeaba sta in inchisoare pt ca atunci csnd iese va face la fel. Pt acesti dereglati mintal un glont in cap si gata sau inchis pe viata dar sa munceasca in regim inchis nu sa il tinem noi pe masa si casa.
10
0
sa putrezeasca in puscarie
8
0
A fost promotie gen unu in doua!
1
9
Pedeapsa capitala pt violatori ! Vad ca m ai sunt cativa si pe aici care comenteaza aiurea ... vai de capul lor la puscarie , fetitele pensionului!!
10
2
Cu cat fata este mai mare pedeapsa trebuie sa fie mai mica deoarece la 11 ani gustase sigur pula
3
17
Esti nebun, conule. Ce cauti in libertate ?
6
2
La 11 ani se babardesc de la scoala normal ca ala a luat o pe baba de concubina sa beneficieze si de prestatia fetei sa compenseze ca altul a futut si el o creste asa e normal nu unul plateste si altul fute sa vedem acum daca e la puscarie cine mai da banu in casa probabil trebuie sa gaseasca curvistina alt ..violator
3
16
inainte de 89 nu erau pedofili, acum de unde au aparut
7
3
3 ani ..... astia sunt nebuni care dau asa pedepse
13
3
unde e corectitudinea aici violatoru asta ordinar pedofil a violat o fetita si plateste cu 1.5 ani din viata lui dupa grati .... judecatorul sigur era pedofil si el
15
3
SI JURISTILOR DE DUPA 89 INCOACE!
9
3
vvvvvvvv ia vezi de unde-i sunt parintii ! Ai sa ramii cu gura cascata.
5
4
hai ca esti primitiva in pedepse, ce ai cu omu daca i s-a facut de..........
3
7
Nu poti sa spui ca este din Vaslui,,E Dobrogean destept ,,intilictual.
4
7
Asta merita aruncat in cusca cu lei.
22
4
Subtire , 3 ani parnaie, o sa faca 1 an si jumatate si scapa... Pedepsele pentru astfel de nemernici sunt usoare, prea usoare. Putem schimba legile astfel incat astia sa nu mai iasa in veci din parnaie .. Nu se vrea
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272