REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Montarea REFUGIILOR din staţiile CT BUS, în STAND BY

Montarea REFUGIILOR din staţiile CT BUS, în STAND BY

Replica API 25 februarie 2021 | 18:40 2088

În urmă cu mai bine de 3 săptămâni refugiile pentru călători din staţiile de autobuz au fost ridicate. Constănţenii s-au arătat miraţi dar şi revoltaţi de dispariţia refugiilor care erau singurul adăpost împotriva intemperiilor la aşteptarea în staţii. Cu toate că încă nu se ştie data exactă a montării lor, reprezentanţii Primăriei dar şi cei ai CT BUS au asigurat locuitorii Constanţei că vor beneficia de aceste refugii.

Constănţenii care au circulat cu transportul în comun în aceste săptămâni au fost nevoiţi să suporte vântul şi ploile în staţii după ce refugiile au fost ridicate. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, acestea au fost strânse de firma Seaview Media, demontarea acestora părând să fie strâns legată de desființarea panourilor publicitare de pe principalele artere ale municipiului, deținute de aceeași firmă.

Refugiile erau proprietatea operatorilor de publicitate stradală

Contactaţi de reporterii Replica de Constanţa, reprezentanţii primăriei au declarat: “Refugiile care s-au scos din staţii erau proprietatea operatorilor de publicitate stradală. Ei operau după un contract expirat din 2019, în aceeasi situaţie ca şi panourile. Acum este în lucru noul regulament de publicitate, după ce este votat de consiliul local vom avea o bază pentru activitatea de publicitate. Însă e posibil ca în staţiile CT Bus să fie şi alte soluţii. Pe marile bulevarde vom avea refugii care vor fi amenajate în cadrul proiectelor europene, iar pentru restul oraşului, după aprobarea regulamentului de publicitate vor putea fi achiziţionate aceste refugii în staţiile de autobuz ca mobilier urban şi suport publicitar”.

BOGDAN NIȚĂ

Avem trei variante pentru montarea refugiilor

Contactat de asemenea pentru un punct de vedere, Bogdan Niţă, directorul CT BUS, a declarat că ar fi trei variante de luat în calcul: “Avem trei variante pentru montarea refugiilor. Prima dintre ele ar fi un contract cu o firmă care să se ocupe de tot asta însemnând nu numai publicitatea ci şi întreţinerea refugiilor, a doua variant ar fi un parteneriat cu primăria iar a treia să se ocupe doar CT BUS de ele urmând să închirieze spaţiul publicitar.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ct bus sau RATC, aceeasi mizerie! Cel mai de cacat transport public in comun din Romania! O rusine!
7
3
A treia varianta este cea mai buna !
4
0
Mi ar fi placut totusi sa ma dea cu ruj sau sa ma invite la o cina CT BUS inainte sa ma futa in halul asta.
3
6
De 20 de ani asteptam montarea unor refugii in statii. Constanta ...oras de kakat
13
2
Bai frate urat oras avem chiar nu se poate face ceva....in afara de rujat......
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407