REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

„Monument“ în cinstea lui Mihai Bendeac! Unde a fost amplasată o pictură uriașă cu chipul său

„Monument“ în cinstea lui Mihai Bendeac! Unde a fost amplasată o pictură uriașă cu chipul său

Replica API 27 aprilie 2022 | 00:00 482

Cu siguranță actorul Mihai Bendeac a reușit să strângă, de-a lungul timpului, o comunitate mare de oameni care îl apreciază, însă de curând, se pare că acesta a fost recompensat chiar cu o dovadă supremă a admirației acestora!

Mihai Bendeac

Am putea spune cu lejeritate că Mihai Bendeac a reușit de-a lungul anilor să devină un idol pentru tinerii care i-au urmărit momentele de comedie și prestațiile actoricești, deși alții poate ar considera că acesta nu este tocmai un model de urmat în viață.

Cu toate acestea, Mihai este actor de profesie și, pe lângă emisiunile cunoscute în care a fost protagonist, și care i-au adus notorietatea, acesta face parte și din proiecte serioase, pe scena de teatru, acolo unde se bucură de asemenea de un număr considerabil de admiratori.

Chipul lui Mihai Bendeac, pictat pe o clădire

Recent, paparazzii au surprins o fațadă a unei construcții din Capitală, care pare că deservește drept „altar” pentru actor. Nu vă gândiți la sensul propriu al cuvântului, ci mai degrabă la valența lui simbolică. Imaginea lui Mihai Bendeac a fost pictată pe o clădire din zona parcului IOR, care se află în administrația primăriei sectorului 3, scrie click.ro.

Clădirea cu pricina a fost „aranjată” cel mai probabil de un artist stradal, părând a fi în zona de grafitti, astfel că nu se știe exact dacă imaginea a fost pictată cu acordul primăriei sau măcar cu acordul actorului, al cărui chip acum poate fi văzut de toți trecătorii care au vizitat parcul și cartierul în ultimele zile.

Locația nu a fost aleasă la întâmplare

Locul nu a fost ales la întâmplare, astfel că desenul cu chipul lui Mihai Bendeac este poziționat chiar către blocul unde vedeta a crescut și unde încă mai locuiesc părinții lui.

La o analiză mai amănunțită a imaginii pictate pe perete, am observat că aceasta are în partea din dreapta jos sigla „I LOVE S3” (iubesc sectorul 3 n.r), așadar, cel mai probabil, „opera” a fost realizată cu acordul celor de la primărie și de la Poliția Locală, astfel își pierde denumirea de „grafitti”, care presupune pictarea ilicită a pereților clădirilor din domeniul public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272