REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mort de beat şi fără permis, un gălățean a furat un microbuz dintr-o autogară

Mort de beat şi fără permis, un gălățean a furat un microbuz dintr-o autogară

Ana Maria LIPAN 13 martie 2023 | 10:30 1282

Un bărbat băut și fără permis de conducere a furat duminică seara un microbuz dintr-o autogară din Tecuci, județul Galați. Bărbatul de 36 de ani a fost prins și reținut de polițiști pentru 24 de ore, informează observatornew.ro.

Mort de beat si fara permis, un galatean a furat un microbuz dintr-o autogara

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați telefonic duminică seara cu privire la faptul că o persoană a furat un microbuz din curtea autogării și a plecat într-o direcție necunoscută. Au fost mobilizate toate echipajele de poliție în vederea identificării microbuzului, iar la scurt timp, pe varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, în apropierea de DE 58, acesta a fost găsit abandonat.

Poliţiştii i-au dat de urmă şi l-au reţinut

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în zona respectivă, la o distanță de circa 300 de metri a fost depistată persoana bănuită de comiterea acestei fapte de furt, un bărbat cu vârsta de 36 de ani, din satul Malu Alb, comuna Drăgănești, județul Galați, care se deplasa pe jos către localitatea Cosmești, în afara părții carosabile.

Bărbatul a fost testat alcoolscop, iar valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus și la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Microbuzul furat aparține unei firme de profil pentru transport persoane, iar la momentul comiterii faptei acesta era neasigurat, cu cheile în contact, iar în interior nu se afla nicio persoană. După audieri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 36 de ani. Luni, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367