REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mort de beat și fără permis, urmărit de polițiștii locali în trafic

Mort de beat și fără permis, urmărit de polițiștii locali în trafic

Virgil STOIAN 17 martie 2023 | 14:13 2085

Polițiștii locali au surprins în trafic, joi, 16 martie, pe bulevardul Lăpușneanu din municipiul Constanța, un conducător auto care a circulat pe strada Soveja și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

Mort de beat si fara permis, urmarit de politistii locali in trafic

Echipajul de poliție locală a procedat la urmărirea autovehiculului spre Satul de Vacanță. Conducătorul auto a oprit pe aleea secundară de lângă un centru comercial și împreună cu un copil au încercat să fugă.

Polițiștii locali au interceptat persoanele în cauză în vederea stabilirii identității acestora și luarea măsurilor legale care se impun.  

Întrucât, conducătorul auto emana halenă alcoolică și nu deținea actele autovehiculului, la fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție din cadrul IPJ Constanța - Biroul rutier, în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea permisul suspendat, iar inspecția tehnică periodică și asigurarea autovehiculului erau expirate.

”În cazul în care sesizați astfel de fapte care pun în pericol siguranța publică, vă recomandăm să apelați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.” au transmis reprezentanții primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In c*rând,vom putea să anunțăm și dispeceratul de la Polaris pentru traficul rutier
1
5
Să înțeleg că dacă observăm probleme in trafic... să anunțăm primăria Constanța? Pai și SPR Constanta(Poliția Rutieră) cu ce se ocupă?
2
4
Să înțeleg că dacă observăm probleme in trafic... să anunțăm primăria Constanța? Pai și SPR Constanta(Poliția Rutieră) cu ce se ocupă?
3
3
Urat de tot si cu copilul in masina… Exemplu cum sa nu fii
5
0
Cartea recordurilor n a apărut degeaba.Sa fi beat,cu un copil lângă tine,în autoturism,sa nu ai permis de conducere, sa ai inspecția tehnica a carutei expirata,sa fugi de polițiști,chiar de s locali,sa mirosi a troasca.Ce vreți mai mult?Dar noi,ipocriți,nu l trimitem în ma sa pe animal,ci I injuram pe local.Chiar de le au și ăștia pe ale lor,fiți corecți, ca altfel vom merge prin șanțuri,nu pe drum,for ever.
10
2
Va tot f u t e ca politistii locali fac si dreg. Rahatilor ar trebui sa va revolte faptul ca un gunoi de individ era beat, nu avea permis, rca, itp si putea sa omoare pe cineva. Asa se pune problema tarani nenorociti. Felicitari echipajului de la locala.
10
7
Locali facuti la apelul bocancilor!
7
3
Eu nu înțeleg cum are dreptul sa te urmareasca un fost gardian public care are "training" 3 luni de zile la campina unde a invatat sa scrie amenzi si sa se imbrace
9
7
Astia de la Cernavoda alearga prin rostogolire!
8
2
A participat la actiune si "vasnicul aparator al legii", politistul local Olteanu Valeriu ?!....
11
2
RE$p3Ct celor ca EL!!!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468