REPLICA ONLINE CONSTANTA

2.4° Constanța Mie., 21 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6646
2.4° Constanța Miercuri, 21 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6646
 

Moş Crăciun şi Crăciuniţa au colindat spitalele din Constanţa

Moş Crăciun şi Crăciuniţa au colindat spitalele din Constanţa

Replica API 19 decembrie 2017 | 00:00 406

Surpriză de la Asociaţia „Suflete Deschise” şi SC Arimex Comexim 2000 SRL

Surpriză de la Asociaţia „Suflete Deschise” şi SC Arimex Comexim 2000 SRL

Asociaţia „Suflete Deschise” şi SC Arimex Comexim 2000 SRL au adus Vestea minunată pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean Constanţa. Complotând cu ASCOR (Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România), au făcut ca în întreg spitalul să răsune mult aşteptatele colinde. Colindătorii, studenţi şi elevi, coordonaţi de Andrei Pătraşcu, preşedintele ASCOR i-au bucurat si înduioşat pe toţi pacienţii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pe vizitatori, dar şi pe tot personalul sanitar.

În fruntea colindătorilor s-a aflat şi preotul Gigi Cristea, parohul spitalului, care, printre colinde, a împărţit binecuvântări şi iconiţe cu Maica Domnului. „Este al şaselea an de când, împreună cu societatea Arimex Comexim 2000, colindăm pacienţii Spitalului Judeţean”, ne-a spus Andrei Pătraşcu, presedintele Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din România.

Vestea minunată, încă de săptămâna trecută a fost transmisă cu ajutorul spiriduşilor de la Asociaţia „Suflete Deschise” şi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, la Spitalul de Ftiziologie Agigea, la Spitalul Dermato-Venerice, la Spitalul SOTRM Eforie Sud, dar şi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Asociaţia „Suflete Deschise“ a donat fiecărei unităţi sanitare staţii de transmisie speciale, astfel încât, în fiecare zi, în fiecare seară, din curtea spitalelor vor răsuna colindele Crăciunului.

Asociaţia „Suflete Deschise” şi SC Arimex Comexim 2000 SRL, pentru a aduce bucurie şi alinare micuţilor internaţi în Spitalul Judeţean, au complotat şi cu Moş Crăciun întruchipat de către maestrul Dan Cojocaru, actor la Teatrul de Stat Constanţa, dar şi cu Crăciuniţa Crina, elevă în clasa a IX-a C la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria.

Bucurie pe chipurile copiilor!

Micuţii au rămas plăcut surprinşi, de momentul întâlnirii cu Moş Crăciun şi Crăciuniţa. Moşul, cu dragoste şi cu blândeţe, a stat de vorbă cu fiecare în parte, i-a ascultat şi le-a povestit despre Magia Crăciunului, iar Crăciuniţa le-a dăruit cadouri. Fermecaţi, bolnăviorii au uitat de suferinţă şi de lacrimi. Unii l-au tras de barbă, pentru a se convinge că nu este falsă, alţii i-au spus poezii şi i-au cântat.

Chiar si părinţii s-au bucurat la fel de mult când Moşul a intrat în salon. Au pus mâna pe telefoane şi au imortalizat momentul întâlnirii cu Moş Crăciun. Până în ziua Crăciunului, micuţii se vor bucura zilnic de prezenţa iubitoare a Moşului, dar şi a Crăciuniţei, primind în dar o mulţime de dulciuri, fructe, jucării şi multe alte surprize.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039