REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Moţiune - Cîţu, către PSD: Vă îngrijorează sărăcia cu cămăşi scumpe şi ceasuri ce costă cât un apartament

Moţiune - Cîţu, către PSD: Vă îngrijorează sărăcia cu cămăşi scumpe şi ceasuri ce costă cât un apartament

Replica API 30 iunie 2021 | 23:49 1142

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că social-democraţii se îngrijorează de sărăcia României 'cu cămăşi scumpe' şi 'ceasuri care costă cât un apartament'.

"Mie mi-a plăcut că PSD acceptă să fie criticat că nu a făcut autostrăzi, îi filmează pe cei care îi critică că nu au făcut autostrăzi. Îmi place că acceptaţi toate criticile acestea. (...) Domnilor de la PSD, ce-mi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România cu cămăşi scumpe, ceasuri care costă cât un apartament şi staţi şi vă îngrijorează sărăcia din România. Domnule Ciolacu, să ştiţi că oamenii deja ştiu şi s-au hotărât şi vă spun să plecaţi acasă", a spus premierul în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, scrie Agerpres.

El a replicat şi criticilor venite de la parlamentarii AUR.

"Mi-a plăcut şi remarca deputatului de la AUR care se îngrijorează de COS (Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte - n.r.), de ce se întâmplă la COS. Domnule deputat, la COS a fost o privatizare făcută de stăpânii dumneavoastră actuali de la PSD pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia. Acolo să vă uitaţi! Stăpânii dumneavoastră de la PSD au privatizat acel combinat pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia", a afirmat premierul.

De asemenea, Cîţu a reiterat că pădurile pe care le deţine familia sa provin de la bunici.

"Domnule deputat de la AUR, bunicii mei au murit pe front, iar statul şi comuniştii pe care dumneavoastră îi apăraţi le-au confiscat proprietăţile. Acele păduri sunt ale noastre şi mai avem de luat şi vom lua. Comunişti ca dumneavoastră care urăsc proprietatea privată nu au ce căuta în România. Dumneavoastră şi prietenii dumneavoastră din Rusia, stăpânii dumneavoastră din Rusia nu aveţi ce căuta aici", a mai spus premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai inghititi ca nu se intelege ce ziceti. Aveti gura plina...
2
2
Aia cu camasi scumpe, tu te zgarcesti si la sampon, de aia umbli nespalat...
5
3
dar poate ca tu o sa dai socoteala pentru ce ai ciordit
12
8
Dar tu cum pwla mea ai luat 70 ha.de teren in Voineasa?Dupa ce ne raspunzi sa vii si sa ne belesti belengherul!
12
7
Bravo d-le Catu! Esti un baiat foarte destept. Despre ciumati stim: haine, ceasuri, bijuterii...badulescu, firea,....arogante, impertinente.... si foarte multa INCOMPETENTA. Da!
10
11
Eu am furat decat 70 de ha de padure o nimica toata
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468