REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

MOTIVELE din cauza cărora unii NU se VACCINEAZĂ!

MOTIVELE din cauza cărora unii NU se VACCINEAZĂ!

Replica API 10 mai 2021 | 23:26 4318

În plină campanie de vaccinare împotriva COVID-19, unii constănțenii încă sunt împotriva acestui mod de imunizare. Fie că e vorba de frică, de teorii ale conspirației, de convingerea că vaccinul este ineficient, cert este că, până acum, aproximativ 150.000 de persoane din județul Constanța au ales să se imunizeze, adică mai puțin de 25 la sută din totalul populației. Replica de Constanța a aflat câteva dintre motivele celor care nu doresc să se vaccineze, printre ele aflându-se scepticismul, reacțiile adverse, dar și oculta mondială.

Prefer să mai aștept o perioadă

”În primul rând, am ales ca până la momentul actual să nu mă vaccinez pentru că îmi este frică de reacţiile adverse pe care le-aş putea avea. În al doilea rând, consider că mă protejez suficent de bine de acest virus. Şi cu vaccin şi fără, o persoană se poate infecta oricum şi poate transmite virusul la fel de bine mai departe. Prefer să mai aştept pentru a vedea cum decurg lucrurile. Nu spun că nu mă voi vaccina deloc, doar mai aştept o perioadă. Totuşi, îi felicit pe cei care au avut curajul şi s-au imunizat.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, o tânără studentă care nu s-a declarat total împotriva vaccinului.

O altă persoană a contestat testarea insuficientă a vaccinului, dar și reacțiile adverse ale acestuia: ”Sunt sceptic cu privire la vaccin pentru că nu este testat cum trebuie. Apar şi reacţii adverse. Această idee este una exagerată. Trebuie să ne protejăm, să fim precauţi. Nu doar Covid-ul se ia din locurile publice, trebuie să fim precauţi ca să ne ferim şi de restul virusurilor”.

Nu vreau să îmi bage cine știe ce în mine

Există, însă, și persoane convinse că, odată cu vaccinul, în organism se introduce și altceva, și că vom deveni sclavii ocultei mondiale: ”Nu mă vaccinez eu. Nu vreau să îmi bage cine știe ce în mine, un cip și pe urmă să fac ce vor ei. Ce, eu nu am văzut pe internet ce vrea ăsta, Bill Gates, să facă? Să ne lase domle, să stea acolo la el în America” a declarat un bărbat foarte revoltat și convins că vaccinul e ceva necurat.

În concluzie taberele sunt destul de împărțite, însă cei mai mulți refuză acest vaccin considerând că nu a fost destul testat, că nu și-a dovedit până acum eficiența dar și din cauza reacțiilor adverse.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce articol...ce povesti inventeaza autorii compunerii, ptc articol jurnalistic nu poate fi mizeria asta numita... eu nu ma vaccinez pentru ca la 32 ani am 99.8 la suta sanse sa traiesc si 0.2 la suta sanse sa crap. Cine se stie cu diabet, osanza in sange, boli de inima, de plamani sau dementa... go4it fratilor.
1
1
Vaccinu covid e folositor; ni se vor baga mici antene 5G astfel ca vom avea telefonie mobila, internet si cablu tv in mod gratuit! Vom fi o tara f moderna!
2
0
In afara de moarte mai poate fi si moarte in chinuri. Sau nu moarte, sa ramai viu dar leguma toata viata, petrecuta in chinuri.
4
4
Vaccinul este voluntar si nu este obligatoriu, fiecare trebuie sa-si vada de cosciugul personal!
17
1
Moartea!!!
5
1
multi cap-vizi comenteaza pe aici .votati sosoaca .
6
14
le pune cip si s-ar putrea sa devina mai destepti.Iar acest ;ucru este inacceptabil la pesedisti.De aia nu se vaccineaza. Poate se mai racoresc din ei,si asa sint prea multi!
16
23
deala nebun sa vezi urlete de sacal noaptea
2
10
Pe prospect nu spune ca este vaccin. Nici nu are cum sa fie. Auzi tu, faci vaccin impotriva unui virus disparut de doi ani.
27
22
nu va mai trebui sa semnez niciun formular cand producatorul vaccinului statul isi vor asuma eventualele reactii adverse produse in timp mediu si lung.
39
13
Pentru cei sceptici pregatesc vaccin cu zer de oaie si aracet! Stati pe faza nu pe nul !
26
18
Vinomicin votcomicin
14
4
Cancer din alimente
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218