REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Motivul conflictului dintre Priscilla și Lisa Marie Presley

Motivul conflictului dintre Priscilla și Lisa Marie Presley

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 550

Vestea că Lisa Marie Presley a murit a venit ca un șoc pentru multă lume. Care este motivul conflictului dintre ea și mama ei, Priscilla. De ce au ajuns cele două la proces în urmă cu câțiva ani. De la ce au pornit neînțelegerile.

Motivul conflictului dintre Priscilla si Lisa Marie PresleyPriscilla și Lisa Marie Presley

Moștenirea pe care Elvis Presley a lăsat-o în urmă după moartea lui a provocat multe neînțelegeri între fiica lui, Lisa Marie Presley, și soția lui, Priscilla. Cele două s-au certat în trecut din cauza banilor.

De ce ajunseseră la proces Priscilla și Lisa Marie Presley

În urmă cu mai mulți ani, Lisa Marie Presley a dat-o în judecată pe mama ei. Fiica lui Elvis Presley a fost deranjată de faptul că Priscilla a pus mâna pe sute de mii de dolari pe an de pe urma Elvis Presley Enterprises.

Potrivit informațiilor care au fost făcute publice, Priscilla ar fi încasat suma de 900.000 de dolari. La acel moment, Lisa Marie Presley a decis să îl dea în judecată și pe fostul manager de afaceri Barry Siegel pentru că nu s-ar fi ocupat corespunzător de gestionarea banilor.

Bărbatul ar fi lăsat-o pe Priscilla să ia sute de mii de dolari din companiile pe care Elvis Presley le-a lăsat în urmă. Mama Lisei Marie Presley nu ar fi avut acest drept, mai ales pentru că nu a ocupat nicio poziție în afaceri.

Cine va fi moștenitorul averii

Pentru a invalida un amendamet din anul 2016, de la trustul fiicei sale, Lisa Marie, Priscilla a făcut un proces. După deces, cea care ar trebui să fie moștenitorul de drept al averii care a fost lăsată în urmă de Elvis Presley este nepoata lui, Riley Keough, în vârstă de 33 de de ani.

De avere se mai bucură și fiicele gemene ale Lisei Marie, care momentan sunt minore. Ele au dreptul la banii lăsați în urmă de mama lor. Între Priscilla și fiica ei au existat câteva confilcte, însă cele două erau destul de apropiate, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272