REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Motivul pentru care a fost amânată operația băiatului Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău

Motivul pentru care a fost amânată operația băiatului Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău

Valentina CAMARA 21 martie 2023 | 00:00 279

După ce a anunțat în urmă cu o săptămână că fiul ei cel mic va fi operat, acum Claudia Pătrășcanu ne-a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că intervenția a fost amânată. Care e motivul pentru care nu s-a mai putut face operația. Avem declarațiile cântăreței.

Motivul pentru care a fost amanata operatia baiatului Claudiei Patrascanu si a lui Gabi Badalau

Pentru Claudia Pătrășcanu e o perioadă plină de emoții, asta pentru că în urmă cu o săptămână anunța, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că fiul ei cel mic, din mariajul cu Gabi Bădălău, va fi operat. Nicolas urma să fie operat de polipi, însă intervenția a fost amânată.

De ce nu a mai fost operat băiatul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău

Contactată de reporterii Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu ne-a spus că operația a fost amânată acum și va fi reprogramată în câteva zile, asta deoarece micuțul Nicolas a răcit și operația în acest caz nu se poate face.

Intervenția va trebui făcută oricum, căci Nicolas nu va scăpa de operație pentru a putea să respire normal.

”Nu am mai facut operatia, am amânat interevenția. A răcit puțin și domnul doctor a decis că trebuie să o amânăm. Sunt niște proceduri, nu poți să anesteziezi un copil în momentul în care răcește, tușește, se poate îneca, e sub anestezie. Sunt niște proceduri, iar atunci a trebuit să ascultăm de sfatul medicului. Are nevoie de operație, dar acum așteptăm să vedem, ne vom reprograma”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ce spunea Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău

Chiar dacă sunt divorțați și au fost într-un scandal uriaș în toți acești ani după separare, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor avea tot timpul ceva în comun, pe cei doi copii ai lor. Aceștia încearcă pe cât de mult posibil să se înțeleagă de dragul celor mici.

În urmă cu o săptămână, după ce amândoi au mers la spital cu cei doi copii, Claudia Pătrășcanu ne spunea că tot timpul s-a consulat cu fostul ei soț în ceea ce-i privește pe cei mici, iar sănătatea acestora e cea mai importantă.

”În ceea ce privește sănătatea copiilor noștri ne consultăm și suntem lângă ei pentru că ei au nevoie de amândoi, mai ales în momentele acestea. Sănătatea lor e mai presus de orice și oricine”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369