REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Motivul pentru care Mario a lipsit de la festivitatea Alexiei Eram. Gestul fiicei Andreei Esca

Motivul pentru care Mario a lipsit de la festivitatea Alexiei Eram. Gestul fiicei Andreei Esca

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 918

Alexia Eram a absolvit facultatea în urmă cu doar câteva zile, iar marele absent de la eveniment a fost iubitul Mario Fresh. Absența sa a dat naștere speculațiilor, iar mulți s-au grăbit să insinueze că relația dintre ei este pe butuci. Nimic mai adevărat! Iată imaginile care demonstrează că totul este ca pe roze între tinerii îndrăgostiți.

Alexia Eram a absolvit facultatea din Marea Britanie în urmă cu câteva zile. Alături în ziua cea mare i-au fost părinții și fratele mai mic. Mario Fresh, iubitul tinerei, nu a fost prezent pentru că în luna iulie are o agendă plină de evenimente și concerte pe care trebuie să le onoreze.

De altfel, Mario a scris și pe contul personal de Instagram o postare în care s-a plâns fanilor de programul extrem de aglomerat pe care îl are și de faptul că abia găsește timp să se odihnească puțin, scrie click.ro.

„În ultimele două săptămâni am zburat trei săptămâni. Am cel mai nebun iulie din viața mea. Madalin Moșoiu mi-a pus 20 de concerte și încă nu se oprește. Ursule, vrei să mor? Să-l oprească cineva please", a fost mesajul pe care l-a scris Mario Fresh, în dreptul a două imagini în care apare stând în avion și fiind vizibil obosit.

Alexia Eram se distrează în club și dansează pe melodiile lui Mario Fresh

În ciuda faptului că nu este alături de iubitul ei, Alexia Eram îl poartă oriunde în suflet și în gând. Dovada? Frumoasa fiică a prezentatoarei de la PRO TV a ieșit în club ca să se distreze.

Atunci când Dj-ul a dat play unei melodii interpretate de Mario Fresh, Alexia s-a filmat în timp ce dansa pe acordurile ei și zâmbea fericită. Imaginile l-au înduioșat profund pe iubitul ocupat, așadar Mario a distribuit, la rândul său, cadrele în care apare Alexia.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de peste patru ani. Practic, au crescut împreună și au trecut alături unul de celălalt prin bine și greu. Sunt tineri, frumoși, îndrăgostiți până peste cap, dar nu au planuri de nuntă momentan.

În plus, Mario Fresh declara că pentru el nu este importantă certificatul de căsătorie obținut la starea civilă, ci ceremonia religioasă din biserică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tare! a absolvit facultatea de scos limba si pozat in costume de baie. atat are in cap!
0
0
deci mario galateanu a lipsit de la paranghelia vedetei alexia .tare stirea asta de tot rahatul despre nimeni in drum ..
1
0
sa ne mai lasati in pace cu vedetele astea de cacat?
0
0
ce fetze de p****i au?ce barbos scirbos .care.i motivul,era drogat sau ducea gunoiul? Ce boschetari prostani,ha ha.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272