REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Motivul scandalos pentru care Sharon Stone a fost părăsită de un bărbat mult mai tânăr

Motivul scandalos pentru care Sharon Stone a fost părăsită de un bărbat mult mai tânăr

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 1070

O știm ca un simbol al frumuseții. A făcut furori în Basic Instinct și a avut o carieră strălucită la Hollywood. Celebra Sharon Stone a fost mereu una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul american. De curând, vedete a recunoscut, însă, motivul uluitor pentru care a fost părăsită de iubitul său mai tânăr.

Într-un recent articol publicat în Vogue Arabia, actrița în vârstă de 64 de ani a oferit câteva detalii șocante pentru fanii ei. Mai întâi, Sharon Stone a amintit că obișnuia să primească Botox în mod frecvent în tinerețe. Ulterior, vedeta a renunțat complet la aceste proceduri după ce a suferit un atac cerebral.

„Au fost perioade în perioada de super faimă când îmi făceam Botox și filler și alte chestii. Apoi am avut acest accident vascular cerebral masiv și o hemoragie cerebrală de nouă zile.

A trebuit să fac peste 300 de injecții de Botox și filler pentru ca o parte a feței mele să revină la normal”, a dezvăluit Stone, conform sursei citate, scrie The Indepedent, citat de click.ro.

„L-am mai văzut o singură dată după aceea”

După acel episod întunecat din viața ei, faimoasa actriță s-a îndepărtat de procedurile anti-îmbătrânire și de chirurgia estetică, considerând că acestea s-au transformat dintr-un „lux drăguț într-un fel de nevoie neurologică masivă și dureroasă”.

În cadrul aceluiași interviu, Sharon Stone a dezvăluit motivul incredibil pentru care un partener recent din viața ei a ales să o părăsească.

Aflată într-o relație cu un bărbat mai tânăr, actrița a fost a întrebată de acesta dacă folosește Botox. „Probabil că ar fi foarte bine pentru ego-ul tău și al meu dacă aș face-o”, i-a răspuns celebra actriță. Ulterior, bărbatul ar fi părăsit-o.

„L-am mai văzut o singură dată după aceea. Apoi nu a mai fost interesat să mă mai vadă”, a povestit Sharon Stone, conform sursei citate.

Sharon Stone, părăsită pentru că nu folosește Botox

La scurt timp după acea conversație nepotrivăt, bărbatul și Sharon Stone s-au despărțit. Actrița a dat de înțeles că faptul că nu folosea Botox ar fi reprezentat motivul pentru care ar fi fost părăsită.

Sharon Stone n-a dezvăluit identitatea respectivului partener din trecutul ei, dar presa americană a speculat că iubitul ar fi fot rapper-ul RMR, în vârstă de doar 26 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108