REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Motociclist accidentat de un șofer la Mangalia

Motociclist accidentat de un șofer la Mangalia

Replica API 2 aprilie 2019 | 01:26 467

Motociclist accidentat de un șofer neatent! Polițiștii constănțeni au fost sesizați de producerea unui accident în localitatea Mangalia. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 11.15, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe str.Rozelor, în localitatea Mangalia, cu directia de deplasare dinspre Hotel Diana către Liceul Callatis, pe fondul neasigurării, în momentul efectuării manevrei de întoarcere, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 32 de ani, care se deplasa regulamentar din sens opus.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
1
0
Bilele deja le a donat donatorul
0
0
Mai Radu, daca tu si prietenii tai ati circula cat de cat legal ,un max 70 kmh prin oras si fara floricele printre masinii ...va asigur ca majoritatea soferilor va vor vedea !
0
1
scrie acolo in articol clar ca accidentul s-a produs din cauza soferului masinii pentru ca nu s-a asigurat, nu mai mancati cacat aiurea, beliti in pula mea ochii cand va urcati la volan ca stati pe telefon si va doare in pula nici nu stiti pe ce planeta sunteti si dupa tot voi veniti si comentati aici doar ca sa va aflati in treaba, voi stati si dormiti la volan si dupa ziceti ca ala e donator de organe, va credeti voi singuri pe sosea, bizonilor
6
4
De nu spune ziarul Replica cu ce viteza circula motocicleta ? Eram aproape si am vazut ca circula cu cel putin 100 km .Asta e viteza sa treci prin fata scolii ?
5
1
@WfWf: Si penisul este de donat fiind exact pe marimea gurii tale. Asemenea comentarii nu ajuta deloc. Nu amestecati copiii cu pocnitori ce invirt aerul degeaba prin oras cu motociclistii. Este si vina conducatorilor auto ca nu se asigura temeinic si este si conducatorului moto ca merge ca descreieratul prin oras.
4
3
ai mare dreptate in 99% din cazuri de vina sunt ori soferii ori copacii ori stalpii etc care nu respecta motociclistii, ca sa nu mai vorbim de pietoni care trebuie sa isi scoata palaria cand trece un motociclist pe langa ei, paraitorii astia sunt foarte utili societatii ce ne-am face fara ei
9
2
ce grupa sanguina are?
4
2
Sa le trag muie au motociclete doar cu carene mari si motor de drujba au dat o gaura in toba si gata sunt motociclisti
9
4
morti sau vii. Eu unul ii prefer morti.
9
12
Cu viteza lu mortii matii!donator esti,daca nu respectati motociclistii nu inseamna ca ei sunt vinovati,scrie clar ca ala cu masina a intors fara sa se asigure,astea sunt 99% din cazurile in care este implicat un motociclist in accident
7
10
CU CE VITEZA CIRCULA DONATORUL DE ORGANE??
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272