REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Motociclist rănit pe bulevardul Lăpușneanu

Motociclist rănit pe bulevardul Lăpușneanu

Replica API 14 septembrie 2020 | 23:27 4376

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 13 septembrie a.c., în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona restaurantului Zodiac, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un motociclist a fost rănit în zona gâtului, după ce casca de protecție i-a fost proiectată pe asfalt din cauza impactului. Victima este conștientă.

Ambulanța a fost solicitată să intervină la fața locului.

Soferul unui opel a vrut să întoarcă în intersecție, intrând în coliziune cu motociclistul care venea pe același sens de mers.

.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum poti sa te bucuri la asa ceva? Ce nivel de educatie josnic trebuie sa ai?
1
0
Respect motociclistilor. Sa isi revina repede si bine. Am zis.
2
0
Sunt posesor de cat B de 20 de ani, cat. A doar de 3 ani, timp in care am vazut destule. Dar voi, cei care lasati comentarii....mi-e rusine sa fac parte din o asa societate, nu am cuvinte. Se spune ca oamenii sfintesc locul...cu oameni ca voi...de asta e Cta in halul in care e. Mi-e rusine de rusinea voastra!!! Sanatate motociclistului! Jegurilor!
4
0
Ce v-as pune pe voi astia de comentati contra motociclistilor sa va adunati dintii cu matura, tari in gura numai in spatele monitorului sau geamului si usii la masina inchise
7
0
Am mai scapat de un donator de organe. Nu stiam de ce e asa liniste pe bd Tomis! Mue tuturor mueciclistilor
1
9
hai la mai multi pirtziila pe sosele,cu creierii pe asfalt!mirletzilor,oamenii mai se si odihnesc,da,aia care se duc la munca si pesedeaua ii impoziteaza la singa ca sa primiti voi ajutoare si vouchere.bouarilor,motocicleni mirleni!
0
6
sa ne pisam pe toti motociclistii beliti,muriti dracu
0
10
Cred ca motocicleta avea doua roti.
2
1
De pe vremea lui Mazare primaria avea in plan un sens giratoriu acolo, ce trec anii. Poate in celalalt mandat a lui Fagadau
2
3
daca ale tale 4 roti pleaca greu nu aceasi lucru e la o motocicleta, oare de ce suntem saracii EU? oare de ce biserica are averi colosale? de destepti ce suntem? nuuuu, de idioti ce esti tu... de vina e idiotul ala cu Opel, cretinul ala de creier al tau care nu functioneaza deloc, ochii aia ai tai defecti care vede numai 2 roti, zi de zi 4 roti ucid oameni nevinovat, 2 roti? ti ai drek de handicapati mintali.... Numai retardati in orasul asta
4
7
Sa vad creieri de motociclist pe caldaram
6
10
A muscat asfaltu'!!!!la mai multi!!!
11
11
Donatorul de organe a primit ceea ce a meritat, exact de la cel mai prostan sofer adica cei cu opelul
11
13
Am mai scapat de un donator de organe. Nu stiam de ce e asa liniste pe bd Tomis! Mue tuturor mueciclistilor
13
12
Relu si covid19 doi prosti.
7
4
Bag pula in toti motociclistii pulii.cocalari tigabi,se cred in vestul salbatic.
11
13
Daca treceti 60 decibeli vi se i-a carnetul. Va jucati cu focul 100 la ora in oras pana va donati organele. Nu mai zic de bandele de motociclisti care vand droguri
9
9
niste ipocriti frustrati! Dati voie la toate ciorile sa faca taxi sa jegmaneasca lumea si sa mearga ca muia, maxitaxiurile alte bombe cu ceas, si ce va deranjeaza pe voi e o motoreta care polueaza fonic ca atunci cand trece un golf 4 alh cu volan pe dreapta inmatriculat in bulgaria cu volan pe dreapta, nu mai comentati nimic dar despre motorete sunteti indoctrinati de mici dupa modelul comunist in care ati crescut manca mi ati vrejul de fasole sa mi l mancati de nimicuri. Care o sa comenteze, sa o mut pe ma-sa direct in 3.14zda! Manca mi ati
9
11
Va dam muie frustratilor
16
13
Terorizeaza orasul noaptea cu zgomotele lor infernale , trebuiesc interzise , sunt netimtiti din cale afara ! Cine sa te vada mai donaturule cand tu alergi cu mai mult de 100 si faci si slalomuri ?
17
5
In sfarsit se fsce dreptate....donatorul de organe si a luat o in freza....tocmai de la cel.mai prost sofer din Univers , adica conducatorul de Opel. Bravo.
12
14
bravooo donatoru!!!!!
9
8
E nevoie sa se interzica motocicletele de viteza in orase locul lor e pe circuit Viteza legala e 50 in oras Daca nu astea sunt urmarile
15
6
Ca permite circulatia motopartarilor.
16
6
Motocicleta OPEL a fost ranita in zona gatului!
3
10
Exact cu 2 minute inainte i am vazut personal in dreptul bisericii catolice de la tomis 3.Erau doi si au plecat de la semafor Dacia catre City Mall in tromba.Aveau vreo 100 la ora cred la trecerea de pietoni.Ce a urmat apoi,este exact ce mi am inchipuit.
19
1
e bine!pirtzila si.a luat.oin freza.un poluator fonic si chimic mai putin,un donator mai mult.La mai multi!
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272