REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mr. Pink, propunere-șoc pentru Irinel Columbeanu! Când a auzit asta, a izbucnit în lacrimi 

Mr. Pink, propunere-șoc pentru Irinel Columbeanu! Când a auzit asta, a izbucnit în lacrimi 

A.F. 16 octombrie 2023 | 00:00 715

Fostul afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani) a luat decizia, în urmă cu mai mult de două săptămâni, de a se muta într-un azil, același unde a stat în ultimii ani de viață și tatăl său. Și dacă asta nu era de ajuns, în urmă cu câteva zile, a primit un telefon de la Mr. Pink, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

Mr. Pink, propunere-soc pentru Irinel Columbeanu! Cand a auzit asta, a izbucnit in lacrimi 

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a fost unul dintre milionarii României și învârtea odată banii cu furca, însă, a ajuns în pragul sărăciei. Fostul soț al Monicăi Gabor părea că s-a obișnuit cu noua lui situație, asta până când a fost diagnosticat cu Alzheimer și a început un tratament care să încetinească boala, găsindu-și adăpost la un azil din București, unde a stat și tatăl său. La fel ca în cazul Zinei Dumitrescu, fostul miliardar nu are posibilitatea să acopere cheltuielile lunare, care se ridică la 3.000-4.000 de lei. 

A fost sunat de către Mr. Pink, care i-a făcut o ofertă de nerefuzat

Dar, fostul om de afaceri a primit un telefon, în urmă cu câteva zile care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. Acesta a fost sunat de către Mr. Pink, care i-a făcut o ofertă de nerefuzat.

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru cancan.ro.

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu a trecut printr-un moment cumplit: „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a mai mărturisit un apropiat al fostului afacerist.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care tacshu a muncit toata viata si a strans avere? Se oare ca nu stii cine a fost racshu!
0
0
Sa mai astepte putin Mr. Pink, ca sa ii vina lui Iri - pensia! Golanashul asta batran si libidinos, a mancat toata averea familiei! Taica-sau a muncit o viata intreaga ca sa stranga si el a tocat tot! Mr. Pink nu stie ca isi risca averea , cu aducerea acestei capushe in America!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468