REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mugur Isărescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la şefia BNR

Mugur Isărescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la şefia BNR

Replica API 3 iulie 2019 | 01:56 387

Mugur Isărescu

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la şefia BNR de către Comisiile pentru Buget din Camera Deputaţilor şi Senat.

De asemenea, au fost votaţi cu unanimitate de voturi şi membri propuşi pentru Consiliul de Administraţie al BNR, respectiv Florin Georgescu, Leonardo Badea, Eugen Nicolăescu, Balint Csaba, Gheorghe Gherghina, Cristian Popa, Dan Radu Ruşanu şi Virgiliu Jorj Stoenescu.

În total au fost înscrişi 13 candidaţi pentru Consiliul de Administraţie al BNR, respectiv Mugur Isărescu, Florin Georgescu, Leonardo Badea, Ionuţ Dumitru, Eugen Nicolăescu, Balint Csaba, Marin Dinu, Gheorghe Gherghina, Ion Horia Neamţu, Cristian Popa, Dan Radu Ruşanu, Aura Gabriela Socol şi Virgiliu Jorj Stoenescu.

În cazul lui Ionuţ Dumitru şi al lui Ion Horia Neamţu majoritatea parlamentarilor s-au abţinut, iar Aura Gabriela Socol şi Marin Dinu nu s-au prezentat la audieri.

Mugur Isărescu a fost candidat pentru funcţia de Guvernator al BNR, Florin Georgescu pentru funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi prin-viceguvernator al BNR, Leonardo Badea, Ionuţ Dumitru şi Eugen Nicolăescu au candidat şi pentru funcţia de viceguvernator al BNR.

Guvernatorul BNR a făcut şi o prezentare a programului noii echipe care va conduce Banca Naţională a României în perioada următoare.

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni pe 3 iulie în sesiune extraordinară pentru numirea membrilor Consiliului de Administraţie al BNR, la Consiliul Fiscal, dar şi pentru desemnarea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reducerea ministrilor si ministerelor, reducerea secretarilor de stat cu toata increngatura politica din departamente umplute de PSD cu toate loazele si cozile lor de topor! Dar, in primul si-n primul rand STOP: PENSIILOR SPECIALE care omoara tara si pe noi toti! Ajunge atata furt din banul public cu legi facute de HOTI pentru alti HOTI! Mesajul, si votul din 26 mai pentru asta a fost si PSD face in continuare pe prostul si ignora vointa POPORULUI! Cum asa??
3
0
p'asta nu-l omoara nimeni?
0
2
va dati seama ce putere are jidanul de i-a ingenuncheat si pe pesedei ??? Multa muie cu cacat la toti hotii !!!
3
1
A fost bun intr-o anumita perioada dar acum gata ---mai sint si alte personalitati mai tinere si capabile
1
2
Poate ca ar fi trebuit ca si guvernatorul banci nationale sa fie maxim 10 ani in functie la fel ca si presedintele tari.Asta este surpriza PSDistilor ca l-ati sustinut pe Mugur dupa ce l-ati facut varza acum cateva luni, nu ce a spus Kati "Johanis este favorit la alegerile prezidentiale".
4
0
Clar, ultimii treizeci de ani constituie epoca Isarescu. Se vad maretele impliniri. Toata averea Romaniei e la straini. Urrraaaaa, Isarescu pace!
5
1
Nu ca nu ar exista oameni cu adevarat pregatiti pentru postul asta,dar asa este porunca,in nici un caz pentru binele romanilor .Romania este considerate de unii SRL-ul lor,de altii colonia lor,de foarte multi o ceva de unde se poate lua cu japca orice si oricand sub protectia legiuitorilor. Ca tara in care vietuiesc oameni cu suflete nobile,cu aspiratii,sule si caciula. Gata,totii servim doar intereselor unor ingamfati rai si ticalosi,nu mai suntem de multa vreme un popor liber,decat formal. Singura libertate pe bune este sa crapi dracului .
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212