REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mugur Isărescu va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius”

Mugur Isărescu va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius”

Replica API 11 martie 2019 | 01:19 436

Guvernatorul Băncii Naționale a României, academicianul Mugur Constantin Isărescu, va primi, în cadrul evenimentelor organizate cu prilejul Zilelor Universității „Ovidius” Constanța, titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a titlului urmează să se desfășoare pe 19 martie a.c..

Decizia a fost luată de Senatul Universității, în cadrul celei mai recente ședințe, cu unanimitate de voturi „pentru”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun sa ii de-a si lui valcov care e in contra lui isarescu. Sa fie paceeeeee.
0
0
Mare lucru,pai asta a aprobat un credit a luat un titlu mai ales daca il da si in conditii avantajoase.Deci irelevant.
0
0
nu inteleg de ce va agitati asa ? Universitatea pulii a acordat acelasi titlu si ucigasului ilici iliescu. Muie cu mult cacat celor care educa populimea rromana !!!
2
1
jidanescu merita titlu de profesor von pausa,cum a prostit el romanica ca in vreme de pace sa-si expatrieze tezaurul ganditiva ca aurul plecat este la fel de pierdut ca cel din 1917 toata gasca de escu din conducerea bnr nu sunt decat niste jidovi vopsiti
3
1
in conceptia mea, titlul de ''doctor honoris causa'' avea o cu totul alta conotatie, alta valoare- imi este greu sa inteleg conditiile
3
0
Nu-mi vine sa cred ca Univ Ovidius a ajuns atat de jos....
3
0
Papagalii lui Isarescu MANANANCA MEI
4
0
O zdreanta tradator!! Duca-se dracului si el si toti de teapa lui! Muie!!
5
0
pt ce merite primeste acest titlu? pentru ca in cardasie cu asupritorii mareste mereu ROBOR-ul si cocoseaza atatia tinerii care abia platesc ratele la bani?in tara asta n-a mai ramas nici o banca a romanilor, toate bancile sunt ale altora, pt asta i se da titlul? un vandut al imperialistilor, rusine nene, rusine
5
0
Nici nu-i de mirare.Daca si asta e universitate cu ,,profesorii,, pe care ii are. In locul lui Isarescu eu as refuza.Ma mir ca nu s-a inscris la pupat si Papari cu srl-ul lui.
4
1
Rusine domnilor profesori! Am ajuns sa ne elogiem calaul! Nu mai aveti nicio farama de mandrie, il elogiati pe cel care distruge viitorul elevilor dvs, nu va pasa, nu mai aveti principii, caracter, onoare! RUSINE!!!!
10
0
iL MAI PUPATI MULT IN CUR PE ASTA? A JUNS SI ASTA CA CEAUSESCU, SE CREDE STAPANUL BANCII
7
0
Stie bine ala de ce te face albie de porci. Din punct de vedere al cunostintelor pe care le ai, esti praf. Tezaurul a fost evacuat la Moscova in timpul primului razboi mondial, cand Bucurestiul urma sa cada sub ocupatie germana. Pentru intelegerea ta ai minuscula, comunistii aveau sa apara un an mai tarziu, revolutia bolsevica fiind consemnata in istorie abia in 1917. Deci trimiterea aurului la Moscova la sfarsitul anilor '40 are loc in mintea ta, nicidecum in realitate. Mai mult chiar, comunistii romani, in caliate se proprietari ai BNR, si-au dat ceva silinta sa recupereze aurul ala.
4
0
Schimbati denumirea de OVIDIUS in Universitatea MAFIA SRL ,si atunci va merita titlul cu multa M - - E
3
1
Sa ma pis eu pe tine de rupt in cur. Tastezi la foc automat si vb tampenii. Sa mi sugi poola de postac retardat. Sufera cu decenta mm si coliva ma ti, cu spatiu fara cratima. Ti ai poola in ma ta de handicapat si teoriile tale din sediul pesedeului. Mi as pl in mamitica ta de bastard facut pe scarile de la modern. Sa ma pis pe tine pe logica si pe abordarea ta de haiduc pisat. Pizda rujata
2
5
Pt ce ? Ca stie sa fure inpreuna cu porcii din guvern ?
5
0
Alti linga sii la Ovidius. N-a facut Mugurel avere colosala din bani publici, mai tb. si alte diplome. Romani tampiti si slugi.Golanul asta prin dobanzile practicate a falimentat atatea unitati de productie si a lasat atatia oameni pe drumuri.Eu l-as premia cu un rahat romanesc si cu o sticla de urina romaneasca.
5
0
Gaozare, aurul de la moscova, la fel ca si cel de la londra, a fost decizia INDEPENDENTEI BNR. Nu a statului. Mai mult chiar, idiot sinistru, dupa cum si Izdarescu o mentioneaza, Statul, pana in 1947, a detinut strict o treime din BNR. Inca o data, decizia evacuarii spre Moscova, a fost a actionarului MAJORITAR! Atunci, ca sa intelega pizda aia a ta de creier, BNR l-a trimis acolo, mortii tai si Izdarescu sa il aduca indarat! Imbecilule!
9
1
Din cauza unor moluste precum "doamne fereste"tara asta e furata de alogeni in general si romini fara coloana si care ii injura pe cei care vor sa faca ceva pentru oamenii acestei tari.
2
0
La ce salariu are chiar merita... Sa i se acorde titlul la Jilava
6
0
Ahahahahhah. Postaci au aparut. Ei habar nu au sa mearga drept pe strada si vorbesc despre politici monetare dar mai ales despre activitatea BNR. Daca ii iei la bani marunti ei saracii nu stiu nici macar ce inseamna B N R. P.s. pentru cine nu a fost atent : miza nu a fost aurul din rezerva nationala ci aurul de la moscova. Au aparut registrele si consemnarile lui Antonescu. Asa ca sa vedem cum recupereaza PSD aurul trimis la moscova la sfanilor 40. Sa aduca aurul de la moscova si dupa vbm si de ala de londra. ASTA A FOST MIZA! dar voi postaciilor ce dracu sa stiti. Mancati rahat
1
7
cei care au decis semana cu el ,un om care nea distrus
5
1
Cred ca e aur fals deoarece nu are cum sa fie atat de ieftin de si eu nu vreau sa il cumpar deoarece nu cumpar toate tinichelele
1
0
Universitatile romanesti de azi stat si privat sunt fabrici de bani. SRL uri. Atat.
13
0
In ritmul asta nu ne mai facem bine! Am pierdut si mediul universitar..adio viitor
13
0
Ce natie am ajuns!!!! Trdatorul asta care ne a vandut bancilor straine, care a distrus si ultima farama de speranta pt viitorul copiilor nostri, care se mira ca vrem un nivel de trai ca in germania, care plange de mila bancilor ca vor da faliment ???!!! Noi il premiem!!!!!!! Chiar asa de prosti am ajuns??!!!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212