REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Muhscină ACUZAT că FACE JOCURILE PSD, înaintea ALEGERILOR

Muhscină ACUZAT că FACE JOCURILE PSD, înaintea ALEGERILOR

Replica API 5 august 2020 | 00:00 1771

George Muhscină s-a reactivat după o perioadă îndelungată de silenzio-stampa și a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că își dă demisia din cadrul Partidului Național Liberal. Acesta ocupa funcția de vicepreședinte PNL Constanța. Politicianul a folosit ocazia demisiei pentru a-și anunța și candidatura la postul de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Muhscină a ajuns la concluzia că liberalii constănțeni merg pe un drum greșit, cu scopul de a pierde intenționat alegerile locale, acuzând PNL de blat politic cu PSD. Conferința a fost în mare parte axată pe dezicerea de PNL Constanța, iar Vergil Chițac a fost adus de mai multe ori în discuție. „A fost profesorul meu și îl respect, știe că îl respect. Nu am nimic personal cu el. El este un lider teoretician, nu practician. Mă dezic atât de Boroianu. cât și de Chițac. Însă, dacă îmi vor cere un pahar de apă eu le voi da”, a precizat George Muhscină.

George Muhscină

„Strategia PSD este de a pulveriza voturile anti-PSD”

Vergil Chițac, candidatul PNL la postul de primar al municipiului Constanța, este de părere că George Muhscină este cumva suma acuzațiilor pe care le-a formulat și că tocmai fostul liberal este cel care face jocurile Partidului Social Democrat, cu speranța de a dispersa din voturile anti-PSD.

Vergil Chiţac

„Strategia PSD pe care eu am prezentat-o și nu contenesc să o prezint în continuare, este de a pulveriza voturile anti-PSD cu ocazia alegerilor locale. Voturile PSD în orașul și județul Constanța sunt limitate, mai mici decât voturile anti-PSD. În situația unui singur tur de scrutin, votul anti-PSD va fi pulverizat. Asta își dorește PSD și ca nimeni dintre ceilalți candidați să nu aibă mai multe voturi decât ei. Domnul Muhscină are o retorică banală și spune că își dorește să unească dreapta. Haideți să fim serioși! Gruparea din spatele lui și în spatele altora dorește să pulverizeze votul anti-PSD, altfel PSD va pierde alegerile. Personal nu am discutat cu domnul Muhscină și nu am cunoștință ca cineva din PNL să fi discutat cu el.”, a declarat, pentru Replica, Vergil Chițac, candidat

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jeguri de oameni- dati o lege ca astfel de specimene sa fie scoase din politica pe viata
0
0
Nu votati candidatii psd si pnl, doua partide de hoti!
1
1
Laba trista PSD ista
1
2
mai da te n plm de perdant.o sa castigi o pl.la fel cum ai castigat si acum 4 ani.un nimeni in drum tinut in spate de comanescu.nimic nou pana acum.echipa ta de papitoi o sa fie pe locul 3 in cta.esti un looser si asa vei ramane, un amiral de carton,ajuns in parlament facand nimic pt orasul asta desi esti senator si poti sa faci legi.dar ai dormit ca e cald si bine si ai votat cum a vrut comanescu.VOTAT PNL,NU!PREFER SA IMI ANULEZ VOTULL DECAT SA PUN STAMPILA PE UN NIMENI IN DRUM CA TINE DOMNU AMIRAL PISAT LA CUR IRESPONSABIL.mooe pnl constanta.organizatie care sta capra la comanescu
4
5
Draga dnle Chitac esti o flatulenta si asa ai sa ramii.Misto este faptul da dup alegeri ai sa devi una cu stop.Taaaare dar tare inocent esti dnle ride Orban de tine cu gura piiin dupa urechi.
4
3
Lasand glumele deoparte, consider ca singura optiune pentru orasul nostru este profesorul CHITAC. Este singurul dintre toti candidatii care a demonstrat ca poate. Background ul profesional il califica pentru functia de PRIMAR si stie sa fie in slujba noastra, a cetatenilor. Nu mi ar placea sa vina un copilandru, ca Ion Stelian, care se bucura la orice jucarie primita cadou si nici arabii sau alte panarame ale Constantei care sunt santajabile!!! SA ALEGEM CU CAPUL SI NU CU INIMA!!!
7
9
De ce nu vine PNL Constanta cu un alt candidat pentru a uni dreapta? Chiar nu se gaseste alt candidat in tot PNL-ul?
6
2
dreapta unita? stanga unita? ce dreaku vorbiti aici, nu exista nimic de genul asta decat sageti ale unor grupuri de interese care cauta sa ajunga mai sus ca sa acapareze ce mai e prin jur. Intr-un oras in plin "avant economic" care traieste din sali de jocuri,farmacii si biserici, cum vedeti viitorul??
10
1
Dreapta unita e singura varianta de a scapa Constanta de PSD. PNL se incapataneaza sa mearga mai departe cu acest Chitac si nu-si da seama sau nu vrea sa isi dea seama ca daca o tin asa esecul este garantat
8
3
In PNL COnstanta nu ai cum sa faci performanta, nu esti lasat de vechii PNL-i care chiar daca ai avea intentii bune te trimit la plimbare. Este un fel de dictatura impusa de cele 5-6 persoane care conduc PNL Cta. Asa ca eu va recomand sa va reorientati care alte solutii. Una ar fi USR Constanta, unde constantenii chiar conteaza.
7
6
Se stie ca faci jocuri, dar sa vedem daca iti iese si acum!
7
2
Cine e chit chit? Cine e Mucicina?
13
2
cine e muschina, un parvenit. a intrat la liberali pt a candida la primarie da a luato in mana. Acu ce merite isi aroga individul asta ?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218