REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Municipiul Constanţa se retrage din asociaţia Consiliului Local Barcelona, XARXA FP“

Municipiul Constanţa se retrage din asociaţia Consiliului Local Barcelona, XARXA FP“

Replica API 12 aprilie 2019 | 03:57 401

Consiliul Local Constanţa a aprobat, în data de 23 martie 2018, hotărârea privind aprobarea aderării municipiului Constanţa la asociaţia XARXA FP şi plata cootizaţiei anualte aferente. Scopul aderării a fost acela de a sprijini elevii să aibă posibilitatea evidenţierii performanţelor deja existente şi de a asigura un cadru generos pentru schimbul de bune practici, dar şi premizele unei dezvoltări coomplexe, continue şi complete pentru tinerii constănţeni.

Având în vedere faptul că solicitanţii eligibili în cadrul programului „Erasmus+” sunt organismele publice şi private, active în domenii precum educaţia, formarea, tineretul şi sportul, dar şi grupuri de tineri activi care nu sunt constituiţi în organizaţii, iar municipalitatea nu are astfel de responsabilităţi, nefiind eligibilă, se impune retragerea munciipiului Constanţa din asociaţie, precum şi anularea plăţii cotizaţiei aferente în valoare de 800 de euro.

Xarxa FP este formațiune inițiată de consiliul local al orașului Barcelona, în prezent asociație europeană nonprofit, care reunește 26 de orașe din 11 țări ale UE.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
11
0
sunt dezolat . profund !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272