REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

MUNTMARK așteaptă OK-ul Consiliului Județean pentru REABILITAREA CLĂDIRII din Piața Ovidiu

MUNTMARK așteaptă OK-ul Consiliului Județean pentru REABILITAREA CLĂDIRII din Piața Ovidiu

Replica API 20 iunie 2021 | 22:49 2646

Proiectul de reabilitare și modernizare al lui Andrei Muntmark a ajuns pe lista consilierilor județeni constănțeni. Mai exact, este vorba despre o clădire situată în Piața Ovidiu, pe strada Nicolae Titulescu. Investitorul, fiul omului de afaceri suedez Emanuel Muntmark, deținătorul Monsson Group și dezvoltator de parcuri eoliene, nu este la prima achiziție de acest gen. În trecut, acesta a achiziționat și fostul hotel Bulevard.

Afaceristul a solicitat emiterea acordului pentru reabilitarea imobilului

Muntmark Andrei dorește să se apuce de reabilitat imobilul achiziționat în Piața Ovidiu. În acest sens, acesta a solicitat emiterea acordului Consiliului Județean Constanța pentru realizarea lucrărilor "Reabilitare fațade, acoperiș, amenajări interioare, refacere zonă de protecție, aducere la starea inițială a soclului, refacere instalații termice, electrice și sanitare imobil monument istoric - Casa Manicatide", necesar în vederea obținerii autorizației de construire. Imobilul aflat în proprietatea afaceristului se învecinează cu imobilul ,,Centrul de excelență și servicii Tomis”, care aparține domeniului public al Județului Constanța, situat în municipiul Constanța, strada Nicolae Titulescu.

Strada Nicolae Titulescu este una dintre cele mai vechi străzi din Constanța, datorită faptului că era în vecinătatea portului. Prima clădire care atrage atenția este Casa cu Lei, devenită deja faimoasă datorită statuilor care străjuiesc, de sus, intrarea în imobil.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le da puscariasul mazare.
3
0
BRAVO LUI! a reabilitat si cladirea de vis a vis de casa cu lei Mai are de reabilitat si vechiul hotel Bulevard! Spor la treaba!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272