REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Murad: Arafat îşi bate joc de economie

Murad: Arafat îşi bate joc de economie

Replica API 11 iunie 2020 | 15:30 2440

Federația Patronatelor din Turism a organizat în data de 11.06.2020, începând cu ora 12:00, în incinta Hotelului Majestic Jupiter, din stațiunea Jupiter, o conferință de presă pe tema "Guvernul României falimentează cu bună știință turismul românesc".

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, a criticat în termeni duri activitatea şefului de la DSU, Raed Arafat. "Statul se face că nu vede și noi suntem vinovati că ne grăbim. Daca se intâmplă ceva rău vreau sa se constate că noi am respectat toate regulile. Să îmi spună Arafat ce câștigă dacă ne blochează 2 săptămâni? Ce câștigă? Nu îl atac ca persoană, vreau să îmi explice şi să nu aflu eu de la TV ce se intâmplă. Nu e corect. Din punctul meu de vedere, eu cred că premierul a fost total de acord să deschidem. Ca şi Vela. Doar Arafat este împotrivă. Îşi bate joc de economie. Nu am văzut niciun primar din acest judeţ să micşoreze impozitele anul acesta", a punctat Murad.

Murad: Vrem ca românii să vină pe litoralul românesc

În conferinţa de presă, susţinută la hotelul Majestic din staţiunea Jupiter, s-a vorbit si despre comparaţia între costurile litoralului bulgăresc şi cel românesc. Preţurile sunt oarecum comparabile, nu sunt mai mari pe litoralul românesc, mai spun reprezentanții din turism. Tot aceştia se gândesc să faca tot felul de pachete pentru turişti pentru acest an şi următorul. "La noi nu vin bulgari. Vrem să ne menţinem românii să vină pe litoralul românesc", a mai declarat Murad.

Murad: 80% din hoteluri sunt gata pentru acest sezon

"Daca ieşim anul ăsta cu un minus de 10% pot spune că suntem bine. Vrem să readucem stabilitatea şi să reducem preţurile. Faţă de anul trecut, avem costurile cu 15% mai ieftine. 80% din hoteluri sunt gata pentru acest sezon", a mai spus Mohammad Murad în cadrul conferinţei de presă.

P.I. D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe tine sa te trateze arafat personal.
2
1
Murad nu stim cum ai ajuns sa stapanesti in Mamaia o gramada e imobile si sa ai in conturi gramezi de bani. Dar iti dam o sugestie, dute si da sfaturi in tara de unde provii.
5
2
E vorba de acelasi Murad, care cere 250 euro pe o camera cu mic dejun in luna iulie?
17
1
Unde este DIICOT ul sa verifici acest escroc, evazionist, care foloseste femeile din subordine pentru prostitutie?? Hellooo, autoritatile statului, cum de lasati un asemenea personaj in libertate????????
18
2
pai daca ati vrut PNL?toti disperati sa votati fomistii aia de PNL.....
9
8
Dar oare hotelierii nu-si bat joc de turisti si turism!? Serviciile pe litoral sunt execrabile la preturi exorbitante. Aroganta, tupeu, mojicie, jeg si falsa impresie a prestarii unor servicii atrag oprobiul public. Litoralul a ajuns un bordel unde oameni cu bani gasesc sex ieftin, bautura si droguri. Sunteti penibili!!
24
2
Fix Murad, unul dintre cei mai mari evazionisti din Turismul Romanesc se gaseste sa tina lectii de economie.
22
1
Arahat este un criminal, care actioneaza impotriva economiei Romaniei. Specialitatea lui este de a cara targa, nu sa-si dea cu parerea despre epidemii. Si la carat targa am vazut cat de eficient este, vedeti cazul Colectiv. Asa ca Arahat, mars afara din Romania!
14
16
De vce nu postati comentariile care nu sunt pe placul revistei. Sunteti datori celor din poza?
10
0
Domnule Murad poate nu stiati dar presat de timp guvernul a decis deschiderea scolilor dupa care cinci scoli au fost inchise iarasi din cauza COVIDului,daca in cazul scolilor este de inteles sa se forteze,restaurantele pot sa mai astepte pentru ca restaurentele nu sunt lafel de importante pentru societate cum sunt scolile.
23
3
Arafat se gandeste la oameni si tu doar la bani
27
7
Lasati libera alegere. Sa putem merge si in Romania. Faceti jocurile strainatatii. In turism avem zeci de mii de locuri de munca, hotelurile si restaurantele platesc taxe aici. Nu mai distrugeti tot ce e romanesc.
10
10
Eu sunt de acord sa se deschida toate carciumile,toate locatiile,dar sa fie liber si la plecat si venit de afara. Romanii ,pentru aceleasi preturi ca pe litoralul nostru se pot distra afara,cu mancare buna nu bahleala ca la noi si fara asa de multi tigani hoti si cersetori in jur. Cine vrea tepuiala sa fie liber sa si-o ia,cine se imbolnaveste de Corona sa fie vesel. La ce buna atata ipocrizie? Politicienilor efectiv nu le pasa de romani si Romania,populatiei nu-i convine sa se spele pe maini si sa se fereasca de inghesuiala,asa ca mai terminati cu prosteala si lasati oamenii sa se descurce .
19
2
Nu va e rusine? Creati conditii, servicii si apoi veniti cu pretentii.
28
3
Sa se dea drumu la nunti, ca ne e foame. Cu un rand de meniuri rezolv trei nunti, ce plm ! Armanlu se descurca !
19
12
Arafat a facut ceva unic si finctional pt tara asta. Voi ce draq ati facut in afara de faptul ca va umpleti buzunarele
34
19
Bine va face
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108