REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MUŞCHI UMFLAŢI la un club din Constanţa: A ameninţat cu pistolul pentru a recupera maşina fratelui!

MUŞCHI UMFLAŢI la un club din Constanţa: A ameninţat cu pistolul pentru a recupera maşina fratelui!

Replica API 23 ianuarie 2018 | 12:34 443

foto cu rol ilustrativ

Scene desprinse din filme în fața clubului Luv din municipiul Constanța! Doi tineri au sustras cheile unui autoturism, care se aflau într-o geacă, după care s-a lăsat cu amenințări cu pistolul! Oamenii legii au pus cap la cap toate indiciile și au declanșat cercetările, cei implicați fiind identificați și depistați.

Mai exact, totul s-a petrecut în noaptea de 20 ianuarie a.c., când un tânăr ar fi sustras din incinta unui club din municipiul Constanța (Luv), o geacă, în buzunarul căreia se aflau cheile unui autoturism marca Mercedes, parcat în apropierea clubului. Ulterior, alături de un alt individ, a sustras autovehiculul, folosindu-se de cheile găsite. De fapt, proprietarul autoturismului se certase cu o fată și a fost dat afară din club, nemaifiind lăsat să intre. Însă, geaca acestuia se afla în interior. A încercat să-și sune amicii, dar nu i-au răspuns.

Astfel, alți tineri, văzând geaca, au luat-o și au căutat în buzunare, găsind cheile. Au identificat și mașina și au plecat la plimbare. Într-un final, când proprietarul și-a dat seama că i-a dispărut vehiculul, și-a chemat în ajutor fratele, care a venit de îndată și a început să facă ”anchetă” pe cont propriu, amenințând cu un pistol. ”Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 05.00, bărbatul ar fi amenințat cu un pistol cu bile, un tânăr, de 18 ani, în fața unui club din Constanța”, potrivit anchetatorilor. Agresorul a fost reținut inițial pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 21 ianuarie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Identificați au fost și cei care au sustras autoturismul, fiind vorba de doi indivizi în vârstă de 24, respectiv 25 de ani. Cei în cauză au fost reținuți inițial pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 21 ianuarie a.c., au fost prezentați Judecătoriei Constanța care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
01:43 Cristinica viseaza si ea la un barbat fotomodel, imbracat elegant, educat si cu Bentley afara...
0
2
Da-ne nume, ziarist de 2 bani ce esti Faci articole din ce auzi la rand la paine
2
1
La luv se duc toti boschetari... si boschetaritele
6
0
toti libidinosii pesti drogati nespalati cu aceleasi haine ca pe facebook 10 la o masa cu o singura sticla toata noaptea si trag de femei prin club.Pai cine se uita la voi nespalatilor ca mi se face scarba cand veniti langa mine
4
0
Numai drogati in Constanta, nu mai spun pe tot Litoralul cand e vara, dar militia ce pIm sa zica... vrea doar spaga atat.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218