REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Muşchiuleţ din Năvodari , din nou în faţa magistraţilor: a luat la pumni o persoană

Muşchiuleţ din Năvodari , din nou în faţa magistraţilor: a luat la pumni o persoană

Replica API 6 februarie 2016 | 11:10 1710

Fostul poliţist local nu se poate abţine!

Fostul poliţist local nu se poate abţine!

Sursa foto: vestea.net

Fostul poliţist local din Năvodari, Silviu Vasile Streinu, zis „Muşchiuleţ”, cunoscut pentru multiplele scandaluri în care a fost implicat, a ajuns, din nou, în atenţia oamenilor legii. De data aceasta se pare că a luat o persoană la pumni, după care a început să constrângă martorii să nu dea declaraţii. Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 5.10.2015, în jurul orei 23.00, în timp ce persoana vătămată G. I.M. se afla pe strada Mării din oraşul Năvodari, a agresat-o fizic prin aplicarea unui pumn în zona feţei, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare au fost necesare circa 50-55 zile de îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, inculpatul a încercat să determine persoanele care au fost prezente la faţa locului să a nu dea declaraţii sau să dea declaraţii necorespunzătoare adevărului. Ulterior, în urma cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 5.02.2016, a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Silviu Vasile Streinu, zis Muşchiuleţ, fost poliţist local, reţinut, sub aspectul săvârşirii în stare de recidivă a infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Totodată, precizăm că Mușchiuleț este cunoscut în Năvodari ca și scandalagiu. Spre exemplu, la finele anului 2013, acesta a stârnit o adevărată "răscoală" în cafeneaua Old Time Caffe, din Năvodari, totul plecând de la niște dedicații muzicale dar și de la prezența unor anumite persoane. Astfel, Streinu a scos un spray iritant- lacrimogen şi a început să le pulverizeze în faţă "rivalilor" săi. Însă, spiritele încinse existau întrei ei de ani buni, mai multe scandaluri având loc pe parcursul anilor între el şi fraţii Lazăr.

Apoi a luat cuţitul şi i-a lovit pe ceilalţi patru. Un adevărat scandal s-a iscat, mai multe persoane fiind rănite, printre care şi agresorul. Toţi au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate, fiind vorba de Iulian Beşliu, Cristian Budui, Silviu Panait, Dănuţ Lazăr, dar şi agresorul: Silviu Streinu.

De partea cealaltă, martorii susţin că Muşchiuleţ s-ar fi înjunghiat singur în picior, el negând acest lucru. Toţi au rămas internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, atacatorul alegându-se cu dosar de cercetare penală. Din câte se pare, în conflict a fost implicat şi Daniel Ţintilă, numit de unii "Corleone al Năvodariului".

Citeşte şi: Recidivistul Streinu de la Năvodari, arestat la domiciliu

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367