REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Musk anunţă că vehiculele Tesla pot fi acum achiziţionate folosind bitcoin

Musk anunţă că vehiculele Tesla pot fi acum achiziţionate folosind bitcoin

Replica API 25 martie 2021 | 00:00 1332

Şeful producătorului american de automobile electrice Tesla, Elon Musk, a anunţat miercuri că un vehicul Tesla poate fi acum cumpărat folosind bitcoin, iar opţiunea va fi disponibilă în afara SUA ulterior în acest an, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Miliardarul a scris pe Twitter: "Puteţi cumpăra acum o Tesla cu bitcoin. Moneda virtuală plătită către Tesla va fi păstrată ca bitcoin, nu va fi convertită în monedă fiduciară".

Cotaţia bitcoin a urcat luna trecută la un nivel record, după ce producătorul american de automobile electrice Tesla a anunţat că a investit 1,5 miliarde de dolari în cea mai populară criptomonedă.

Tesla Inc a informat că ar urma să înceapă să accepte plăţi pentru maşinile sale şi alte produse în viitorul apropiat. Decizia face parte din politica de investiţii a companiei şi este menită să diversifice şi să maximizeze câştigurile. Conform politicii sale de investiţii, Tesla a investit în bitcoin 1,5 miliarde de dolari şi ar putea "achiziţiona şi deţine active digitale ocazional sau pe termen lung", se arată în comunicatul Tesla.

Miliardarul Elon Musk, şeful Tesla, adăugase recent eticheta #bitcoin profilului său de pe Twitter, ceea ce a dus la creşterea cotaţiei bitcoin. Ulterior, Musk a renunţat la această etichetă, dar a continuat să vorbească despre criptomonede cu cei 46 de milioane de urmăritori pe Twitter.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In articolul original, Musk spune ca e gata sa vanda compania Tesla pe bitcoin, nu autoturismele...de mult incerca sa-si vanda compania, ultima oara le-a facut o oferta celor de la Apple, nici nu l-au bagat in seama...
1
0
Musk a re probleme ca a cumparat aceasta ,,moneda'' s vrea sa-si faca vanzari in asa fel incat sa-si recupereze banii. Stie ca de fapt criptomonedele nu au in spate altceva decat afilierea,increderea unor indivizi,nu are ca sursa o activitate,productie materiala si orice altceva ce tine de o economie sanatoasa si e doar o basina. Presupunand ca ar veni o furtuna magnetica mai mare si ar pica sistemele electronice,omenirea ar fi nevoita ca un timp sa foloseasca sistemul firesc de schimb,asa ca bitcoaiele nu ar exista. Cumpararti vise! Unii au facut averi cu sisteme de tip piramidal dar cu bani
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212