REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Muzeul de Artă din Constanța face angajări. Vezi dacă te califici!

Muzeul de Artă din Constanța face angajări. Vezi dacă te califici!

Replica API 7 martie 2016 | 00:00 1794

Muzeul de Artă Constanţa scoate la concurs 3 posturi vacante, respectiv cele de restaurator- grad profesional IA, conservator opere de artă- treapta profesională IA și supraveghetor de muzeu. Pentru a putea participa, candidații trebuie să îndeplniească niște condiții minime: pentru restaurator – studii superioare, expert autorizat de Ministerul Culturii, vechime de minim 10 ani; pentru Conservator opere de artă – studii medii de specialitate, experienţă în domeniul cultural, cunoştinţe operare PC nivel mediu, și minim 3 ani vechime; pentru Supraveghetor muzeu – studii generale sau medii, experienţă în domeniul cultural, și minim 3 ani vechime. Dosarele pentru concurs se vor depune la secretariatul Muzeului de Artă din Constanţa până la data de 15.03.2016, ora12. Concursul va avea loc în data de 16.03.2016 ora 10 la sediul muzeului din bulevardul Tomis, numărul 82-84.

Documentele solicitate candidaţilor pentru constituirea dosarului de înscriere la concurs sunt: cerere de participare la concurs; copia actului de identitate sau oricare alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz; copii ale documentelor care să ateste nivelul studiilor şi a altor acte care atestă efectuarea unor specializări; carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţe care să ateste vechimea în muncă, în copie; cazierul judiciar sau o declaraţie pe proprie răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează; adeverinţă medicală, care să ateste starea de sănătate; curriculum vitae. Actele vor fi prezentate şi în original, pentru a se putea verifica conformitatea copiilor cu acestea. Concursul pentru ocuparea posturilor vacante constă în două etape: etapa I, selecţia dosarelor de înscriere; etapa II – verificarea cunoştinţelor sau aptitudinilor, după caz, necesare îndeplinirii atribuţiilor postului. Se pot prezenta în etapa a II-a numai candidaţii admişi în prima etapă. Verificarea cunoştinţelor de specialitate constă într-o probă scrisă sau interviu, după caz. Comisia va stabili planul de interviu şi criteriile de evaluare. În afara subiectelor pe teme profesionale, interviul poate aborda şi alte elemente relevante privitoare la activitatea desfăşurată, rezultatele obţinute în muncă, comportament în situaţii limită ale candidatului şi proiecte profesionale de viitor, în situaţia în care va ocupa postul pentru care candidează.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218