REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Narcis Neaga a demisionat de la conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Narcis Neaga a demisionat de la conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Replica API 10 iulie 2019 | 00:12 314

La o zi după ce Viorica Dăncilă i-a solicitat demisia,

La o zi după ce Viorica Dăncilă i-a solicitat demisia,

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat luni ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR. "În urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate şi un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport şi având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investiţiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR", s-a arătat într-un comunicat de presă al Guvernului.

Iată că, urmare a acestui comunicat, Narcis Neaga a decis să demisioneze! Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a anunţat marţi seara, în urma unei discuţii cu preşedintele Consiliului de Administraţie, că a decis să renunţe funcţie.

"Având în vedere importanţa dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei româneşti şi faptul că pentru a reuşi să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credinţă şi de colaborarea necondiţionată a tuturor factorilor de decizie din România precum şi în urma unei discuţii pe care am avut-o cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Costin Mihalache, am decis să renunţ la funcţia de Director General al CNAIR S.A", a transmis Narcis Neaga prin intermediul unui comunicat al companiei de drumuri.

"Bineînţeles că am să continui să fac toate eforturile pentru a sprijini în continuare proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziţia socială sau de funcţia pe care o voi ocupa în viitor. Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă aşa cum este normal să existe într-o ţară europeană. Sper ca si cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înţeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcţie", a mai precizat Narcis Neaga.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care bravo ma baiete a plecat doar unu restul echipei isi vede de treaba, astuia i s-a zis "ai mancat destul acum dute ca avem si alte obligatii".
1
0
Oare, cand cade si capul mafiotilor de la DRDP Constanta? Niste prosti, analfabeti, hoti, mincinosi.
0
0
Speram ca drumurile sa devina mai bune.
1
0
si cand pleca si incompetentii astia de la noi de la drumuri stie careva ?
2
0
oricum si-a tras pana acum cat nu vom castiga noi, oamenii de rand, in zece vieti. Banii inapoi plus pedeapsa!
5
0
Cum te vei descurca tu in viata asta grea??
3
0
si asa erai un incompetent si un prost
4
0
cam tarziu dar e bine si acuma. bravo veorico pasarico.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212