REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Narcisa Moisa și soțul ei, aventură spectaculoasă în Punta Cana

Narcisa Moisa și soțul ei, aventură spectaculoasă în Punta Cana

Valentina CAMARA 25 ianuarie 2023 | 00:00 547

Se iubesc ca în prima zi! Iar drept dovadă stau toate fotografiile pe care le-au făcut în vacanță, dar și experiențele de neuitat de care au avut parte într-o vacanță la care alții doar visează, în Punta Cana. Bineînțeles, celor doi soți le-au fost alături și Bogdan de la Ploiești împreună cu partenera lui de viață, Cristina Pucean. Iată cum a reușit Narcisa Moisa să-i distreze pe localnici cu muzica ei, dar și cum au fost cele 10 zile departe de casă!

Narcisa Moisa si sotul ei, aventura spectaculoasa in Punta CanaNarcisa Moisa și Yoannes

Narcisa Moisa și Yoannes, partenerul ei de viață, s-au bucurat de 10 zile la soare, departe de frigul din România, exact ca doi adolescenți îndrăgostiți, de data aceasta fără cei doi fii ai lor, Kevin și Davis.

Narcisa Moisa a mărturisit că a fost pentru prima oară când a stat atât de mult departe de cei doi băieței ai săi, iar revederea a fost una pe măsură. Chiar și așa, cântăreața simțea nevoia de o vacanță pe cinste, care să îi reîncarce bateriile.

Cântăreața și soțul ei, Yoannes, au avut parte de o vacanță de vis, fiind de-a dreptul uimiți de priveliștile spectaculoase și de plajele la care alții doar visează. Nu au plecat singuri, ci alături de bunii lor prieteni, Bogdan de la Ploiești și iubita lui, Cristina Pucean.

Pe de altă parte, Narcisa Moisa a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că pentru ea urmează un an extrem de aglomerat, cu foarte multe evenimente, așa că s-a pregătit din plin pentru sezonul care bate la ușă.

”Noi am fost plecați 9 zile, am avut trei locații de cazare. Am fost încântați, totul ni se părea totul OK, inclusiv personalul. În momentul în care intri acolo, în Republica Dominicană, toată lumea este numai un zâmbet. Poți să fii cel mai supărat om din Univers, dacă te-ai dus acolo... Ne-am mutat de la un hotel la altul cu elicopterul, am avut transport privat eu și soțul meu. Am fost și la un super party, cu muzică dominicană. La un moment dat, eram la o piscină, în interiorul unei locații, cei de acolo au venit cu o orchestră LIVE”, a povestit Narcisa Moisa.

Narcisa Moisa a dus muzica ei în Punta Cana

Dacă deja în România este considerată una dintre cele mai puternice și apreciate voci din lumea manelelor, Narcisa Moisa s-a făcut remarcată și în Republica Dominicană, în rândul localnicilor.

Imediat cum a început să cânte, i-a cucerit pe localnici, iar imaginile surprinse cântând la unison postate de brunetă pe rețelele de socializare au făcut deliciul fanilor.

    ”Noi, fiind cu muzica în sânge, am început să dansăm, eram foarte entuziasmați și așa mai departe, cei de acolo ne-au auzit cântând și ne-a făcut semn. Atunci a început nebunia, am și cântat, era o negresă care cânta absolut superb, ne-am pus și eu cu Bogdan (n.r. Bogdan de la Ploiești) și am cântat acolo cu ei, a fost super, un moment de neuitat. Muzica nu are limite. Am cântat și pe stilul nostru, și pe stilul lor”, a explicat vedeta, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212