4.9° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
4.9° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Naționala României, învinsă cu scorul de 102-0

Victor ROTARU 3 octombrie 2022 1214

La fel cum se întâmplă cu economia, cultura și demografia, sportul românesc se duce la vale, indiferent despre ce disciplină vorbim.

România aproape că nu mai bate pe nimeni nici la fotbal, nici la rugby, iar când ne uităm în urmă, situația este revoltătoare.

În cartea rușinii sportului românesc mai poate fi trecut un episod, după ceea ce s-a întâmplat în Georgia, la Rustavi, duminică, 2 octombrie 2022.

De data aceasta, „noua generație” a consemnat eșecul usturător. Naționala de rugby U 18 a României a fost zdrobită de cea a Spaniei, cu scorul de 102-0 (57-0), într-un meci care a contat pentru sferturile de finală ale competiției.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

În alt sfert de finală, Portugalia a trecut de Germania cu 52-3.Astfel, Spania şi Portugalia vor fi adversare în semifinale, pe 5 octombrie, iar România şi Germania se vor înfrunta pentru locurile 5-8, în aceeaşi zi.
Lotul României de rugby U 18

Pilieri: Ștefan Ciocârlan (RFC Colchester), Alexandre Stoian (Castres), George Motrea (CSM Constanța), Raul Uzbasich (CSM Constanța), Alexandru Popa (CSM Constanța)

Taloneri: Mario Perici (CSM Constanța), Mihai Iulian Hodeniuc (CSS Gura Humorului),

Linia a doua: Costel Vasilache (CNAV Dinamo), Marcel Suvoială (CSS Bârlad), Ștefan Motrea (CSS Bârlad)

 

Linia a treia: Sebastian Matei Rusu (CSS Gura Humorului), Andrei Rusu (CSA Steaua), Andrei Irimiță (Rugby Club Aachen), Andrei Ioan Schutz (CSS 2 Baia Mare)

Mijlocaș la grămadă: Eduard Vîlcu (CSA Steaua), Rares Mârzac (CSS Bârlad)

Mijlocaș la deschidere: David Balan (LPS Suceava), Andrei Bucsa (CSS 2 Baia Mare), Ștefan Cojocariu (CNAV Dinamo)

Centri: David Pătru (CSA Steaua), Alexandru Neagu (CSM Constanța), Ștefan Alexandru Petrescu (Worcester Academy)

Aripi: Daniel Neagu (ACSO Pantelimon), Matei Costache (CNAV-Dinamo)

Fundaș: Antonio Petrescu (ACSO Pantelimon), Dragoș Paoletto (CSS 2 Baia Mare)

STAFF: Marius Tincu – director tehnic, Dănuț Dumbravă – antrenor, Marius Codea – antrenor, Dan Wanya Crîngu – doctor, Rareș Manolache – manager, conform romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Mergeți și jucați la căsuțe sat vacanță e sport greu minge ovală
1
0
Da zice cineva ca aceasta echipa sa alcatuit si antrenat doar o saptamana? Pe vremurile de mult apuse aceste antrenamente pentru campionate se faceau cam cu 1 an inainte. Ce vreti sa faca antrenorii stafful si jucatorii daca abia se cunosc intre ei si nu sunt inchegat ca o echipa? Miracole? Abracadabra?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359