REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

NĂVODARI. A intrat cu maşina într-un ornament din beton: individul aflat la volan NU avea permis!

NĂVODARI. A intrat cu maşina într-un ornament din beton: individul aflat la volan NU avea permis!

Replica API 3 octombrie 2017 | 00:00 204

foto: Infotrafic Năvodari!

Un accident rutier grav a avut loc în Năvodari, provocat de un şofer fără permis! Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la data de 1.10.2017, ora 23.55, când numitul Daniel Băjănaru, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Brăila, a condus un autoturism marca Rover, cu numere de Brăila, pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, dinspre centrul localității către Lumina, iar la intersecția cu un sens giratoriu a intrat în coliziune cu un ornament de beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a unui pasager, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați. Polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
INTRA CA PROSTII IN PARAPETI SI VEZI CA VINOVATA ESTE PRIMARIA. IN ACEASTA SITUATIE VINOVATI SUNT SOFERII CARE NU CONDUC PRUDENT.
0
2
nu doar politia sa-si faca datoria, autoritatile locale care au inceput un proiect care nu se mai termina, semnalizarea si iluminarea acestor sensuri giratorii este precara. Accidentul din strada Depozitelor determinat de denivelarile din asfaltul turnat cu putin timp in urma dovedeste incompetenta autoritatilor oricare ar fi ele. De asemenea educaatia rutiera este mai mult decat precara, iar spiritul civic este inexistent. Dovada sunt comentariile care pe langa faptul ca sunt pline de greseli gramaticale si de expresii verbale de mahala.
3
0
Avem doua probleme,si anume soferi cu sau fara carnet care conduc de parca ar fi la ei in curte cu roaba,si tot felul de amenajari complet idioate si inutile,chiar periculoase, care sunt construite clar numai si numai ca sa ia unii bani.
7
0
SA FACA RAZII MAI DESE . UN ASEMENEA CRIMINAL PRODUCE TRAGEDII . NU ARE NICI O PROBLEMA SENSUL , TOATE GIRATORIILE SUNT FACUTE PT A FLUIDIZA , PT A-I AJUTA PE CEI DIN DRUMURI LATERALE SA PATRUNDA SIGUR SI CORECT IN INTERSECTII .
4
4
avem legi prea blande cu astfel de infractori!!! ar trebui legislatia schimbata..zilnic asta vedem la stiri:accidente, accidente si iar accidente...si nimeni nu-si pune problema ca, poate, asta e cauza, o legislatie permisiva cu teribilistii. ce-ar fi, daca ai depasit viteza maxim legala, sa ai carnertul suspendat 3 ani...sau daca te urci baut la volan sa ti se anuleze permisul...iar daca n-ai permis si , totusi, te urci la volan sa intri la zdup 10 ani...sa vedem atunci daca se mai risca atata lume sa incalce regulile de circulatie.
5
2
si in toate sensurile de cacao facute in bataie de joc, intra si soferi cu carnet de cateva decenii. ar trebui trasi la raspundere afaceristii cu drumurile lor de doi bani
5
4
Postaci de rahat - acest imbecil CONDUCEA FARA CARNET. STITI SA CITITI - CONDUCEA FARA CARNET!! SOFERI CA ASTA NE OMOARA COPII PE STRAZI SI VOI FACETI POLITICA ??? BAI DESTEPTILOR TREZITI--VA - SOFERUL ASTA TREBUIE SA INTRE LA PUSCARIE! IAR PNL SI PMP RUSINE CA TRANSFORMATI ORICE IN POLITICA! DATI DOVADA DE LIPSA DE RESPONSABILITATE !!!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369