REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

NĂVODARI se pregătește pentru SĂRBĂTORILE de IARNĂ

NĂVODARI se pregătește pentru SĂRBĂTORILE de IARNĂ

Replica API 27 noiembrie 2020 | 00:00 1484

Indiferent de vârstă, sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu nerăbdare de toată lumea. Orașele par a fi desprinse din basme, luminițele și fel de fel de ghirlande împodobesc străzile, pregătind decorul fantastic pentru a îl aștepta pe bătrânul Moș Crăciun. Și la Năvodari vorbim despre același entuziasm. Locuitorii din Năvodari se pregătesc de sărbătorile de iarnă.

Străzile din Năvodari vor fi împodobite cu luminițele și ghirlandele specifice sărbătorilor de iarnă. Copii se pot bucura și de un parc de distracții, un brad frumos amenajat în tematica sărbătorilor de iarnă și de mii și mii de luminițe în centrul orașului.

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, spune că vor fi folosite aceleași decorațiuni ca anul trecut. ,,Și în acest an vom orna orașul cu luminițe. Vom monta instalațiile de anul trecut. Vom amenaja, cu prioritate, parcul din centrul orașului, unde vreau să facem un parc de distracții pentru copii. S-a început deja împodobirea străzilor”, a declarat acesta.

Nu organizăm nimic de 1 Decembrie

Se pare că nici la Năvodari nu se va organiza o paradă militară de 1 decembrie. Va fi primul an în care, la Năvodari, nu se va organiza o paradă militară cu ocazia zilei naționale a României. Pandemia generată de noul coronavirus a anulat foarte multe evenimente marcante pentru întreaga țară. ,, Nu organizăm nimic de 1 Decembrie. Nu ne dorim să creăm probleme mai mari decât avem deja”, declară primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

,,Mândru că sunt român” concurs organizat cu ocazia zilei de 1 decembrie

Cu ocazia zilei naționale a României, în oraș se organizează concursul ,,Mândru că sunt român”, acesta se adresează tutror familiilor din oraș, care doresc să răspundă la provocarea lansată de Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

,,Vă rugăm să urmați pașii indicați în regulamentul de concurs postat de Biblioteca orașului și să fiți pregătiți pentru a fi recompensați cu diplome de participare! Marele premiu al concursului ”Mândru că sunt român” constă într-o Diplomă LOCUL I și un cadou specific zilei naționale, care va fi acordat prin tragere la sorți”, transmit reprezentanții primăriei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212