REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

"Ne arătăm tot, doar așa se fac banii" Soția lui Dani Oțil, desființată de fani

"Ne arătăm tot, doar așa se fac banii" Soția lui Dani Oțil, desființată de fani

Valentina CAMARA 7 aprilie 2023 | 00:00 880

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută ca model, apoi a ajuns sub privirile mai multor oameni de când a început să se iubească cu Dani Oțil.

'Ne aratam tot, doar asa se fac banii' Sotia lui Dani Otil, desfiintata de fani

Cei doi formează un cuplu de ani buni, sunt căsătoriți și au un copil împreună, însă asta nu a făcut-o pe ea să renunțe la meseria care a consacrat-o.

Gabriela Prisăcariu, criticată pentru ținuta prea îndrăzneață

Astfel că, și-n poziția de mamă, Gabriela Prisăcariu continuă să-și etaleze trupul pe rețelele de socializare, ceea ce nu e deloc de mirare, având în vedere că se laudă cu o siluetă trasă parcă prin inel.

Însă, dincolo de cei care o admiră pentru felul în care arată, sunt și o parte din internauții care nu pierd nici măcar o ocazie de a o pune la zic pe blondină, lucru care s-a întâmplat și acum.

Pe Instagram, Gabriela Prisăcariu a publicat recent un scurt video în care apare purtând o bluză albă, mulată și cam transparentă, ceea ce a făcut să lase la vedere mai mult decât, spun unii, ar fi trebuit.

Iar de aici și până ca o avalanșă de critici să pornească spre soția matinalului a mai fost doar un pas. Cei care fac parte din comunitatea sa online cred că modelul exagerează cu ținutele provocatoare, mai ales că ulterior se și postează astfel pe internet.

Oamenii spun că ceea ce lasă ea la vedere ar trebui să fie doar pentru soțul ei, însă asta denotă, subliniază ei, lipsa bunului simț, curaj dus la cote maxime și dorința de a face orice pentru a ieși în evidență sau pentru o sumă de bani.

Mai mult decât atât, cei din online cred că astfel de imagini nu ar trebui promovate și apreciate la scară largă, căci ei nu consideră a fi asta un model demn de urmat pentru generațiile care vin din urmă.

”Doamne, dar ce ai față aia așa lungă și slabă?”/ ”Încă puțin și te postezi goală. Oricum, cam asta ai făcut acum, că se vede tot. Ce se vede aici ar trebui să vadă numai soțul tău”/ ”Păcat că se promovează astfel de modele, asta nu e frumusețe”/ ”De fapt, ce voiai să ne arăți?”/ ”Îți place mult să nu porți sutien, Dani nu e gelos?”/ ”Ți se văd sfârcurile. Nu mai există bun simț. Să ne arătăm pe Instagram tot, dar tot, doar așa se fac banii”, sunt câteva dintre reacțiile pe care le-au avut internauții la vederea imaginilor cu soția lui Dani Oțil., potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai da urata mai F U t E otil...
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468