REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ne întoarcem la MĂSURILE DRASTICE din perioada STĂRII de URGENȚĂ, începând de LUNI!

Ne întoarcem la MĂSURILE DRASTICE din perioada STĂRII de URGENȚĂ, începând de LUNI!

Replica API 6 noiembrie 2020 | 00:00 16331

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut, la începutul ședinței de Guvern, că trebuie luate măsuri ferme, în contextul creșterii numărului de infectări. Iohannis spune că toate școlile trebuie închise, magazinele să-și încheie activitatea la orele 21.00, cu excepția farmaciilor, iar angajații din mediul privat și de stat să muncească de la domiciliu, cu excepția activităților care nu se pot desfășura în mediul online, dar acolo să se organizeze grupe, care să nu se întâlnească între ele. Măsurile se vor aplica de luni.

"Sunt necesare măsuri mai ferme pentru a controla evoluția pandemiei. Sunt necesare masuri mai ferme: școlile sa treacă,toate, în online. Angajații din sectorul public și privat să treacă la telemuncă, magazinele să fie închise la ora 21.00, circulația pe timpul nopții restricționată în intervalul 22.00 - 6.00, târgurile și piețele vor fi închise", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis

Purtarea măștii va fi obligatoriu în țară și la toate locurile de muncă. Iar firmele și autoritățile trebuie obligatoriu să-și decaleze programul de funcționare, astfel încât transportul public sa aibă o încărcare mai mică, să se interzică deplasările în intervalul 22.00 - 6.00", a mai spus președintele.

”Vrem să dăm șanse medicilor să trateze cazurile grave, ne dorim să continue activitățile economice, nu dorim să închidem economia, vrem ca românii să-și continue viața. Dar nu suntem în condiții normale, suntem în pandemie", a completat Iohannis.

DECLARAȚII COMPLETE AICI:

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a intors la noi comunismul. Sugestii: portretul conducatorului iubit sa fie in fiecare institutie, Cantarea Romaniei duminica seara la TV, 2 ore emisia la TV, mai puneti o haina iarna in casa, mancarea rationalizata se va procura de la cozi.
1
0
mai rau ca in alte tari, inchide scolile da liber parintilor sa stea cu copii, in vacanta de vara 3 luni copii cu cine stau acasa, politica de rahat, inchide pietele sa mai moara niste amarati care isi castiga painea, in schimb lasa supermarketurile si molurile, gandire de oameni destepti
5
1
Si eu daca as fi presedinte, cu un asa popor retars si prost la fel as face. Inchid tot. Imi intra in cont minim 1 miliard de euro. Unii au de castigat. Totul e pe bani. Dar poporul e prea prost
7
1
sunt tari unde industria merge la foc automat,dar cu reguli logice,clare,scolile au fost reorganizate deoarece copii au nevoie sa socializeze,si aici reguli clare si personal care se ocupa pt implementarea acestor reguli,restaurante,hoteluri,piete,magazine functioneaza dar au marit programul de lucru si personal pt respectarea igeinizarii,distantarii ,in mod amabil,respectuos.. Economia tb sa mearga la maximum,tb profitat de acest covid ,e momentul cand se poate exporta la maximum,turismul in multe tari e mort,oferiti turism perfect organizat si veti aveam pline hotelurile,..cerinta e enorma.
3
2
pentru bugetari-profesori,''specialistii''din administratie,birocrati,IT-isti,mai putin pentru doctori.trai neneaca pe banii fraierilor care sunt masacrati economic si social.Bine rrromunii care''guverneaza''Ro pe principiile feudale de ev mediu sunt asa de imbecili incat nu realizeaza ca sufocand economic tocmai mediul privat pierd exact sursa aia interminabila de sinecuri-pensii si salarii si indemnizatii nesimtite.Dar ne imprumutam deocamdata nu?Ca sa traiasca imbuibat latraii sistemului de securisti si analfabetii cu conexiuni la ''bugetul de stat''.Ce e nasol e ca momentan suntem blocati
10
3
Ba presedinte gaozar cum sa inchizi pietele? Baaa te futi in cur cu negri gaozaruleeee sa inchizi pietele?????
15
5
dar e de neconceput sa inchida pietele, nu se poate asa ceva, cei care lucreaza acolo sa treaca pe online si comandam prin facebook legumele si fructele, doar asa sa supravietuiasca micii comercianti de legume si fructe, puneti afacerea pe facebook la preturi mici si o sa comandam si ne aduceti la usa daca nu va mai lasa sa muncit in piata, o sa fie un efort in plus pt voi sa mergeti din usa-n usa, plus ca cheltuiti si benzina, dar macar o sa puteti continua activitatea
8
2
f.m.m sa-ti fut cu starile pulii de urgenta si restrictii peste restrictii ,urmati ordinele
12
5
Razvan i-a raspus celor care spun ca nu se poate vota din cauza COVIDului iar tu ii explici valoarea votului,te-ai dat de gol ma manipulatorule PSDist pentru ca ai confirmat ca nu transmiterea virusului este pericolul la votare ci faptul ca vor iesi din nou romani la vot si va strica voua ploile, pentru ca voi PSDeu aveti prosti vostri care voteaza mereu asa cum a fost si in 2016 cand ati castigat alegerile cu 18%din voturile romanilor cu drept de vot tocmai pentru ca oameni nu a iesit la vot.Asa au fost intotdeauna PSDisti temarori fata de romani care ies la vot.
11
5
ce aveti cu pietele , ganditi cand vorbiti si batrani sa stea acasa nu sa umple autobuzele perioada aceasta trebuia sa nu primeasca abonamente gratuit ca sa nu mai umble creanga
17
4
O sa mai merga la vot
10
4
Popor de prosti care nu inteleg necesitatea unor masuri extreme in conditii medicale extreme .Ce mai rid chinezii, initiatori de virusi si rusii de prostia voastra.Daca votati PSD-PCR va meritati soarta.
14
12
La vot sa mearga mata. Cine vo mai vita, pe toti, ca toti sunteti o apa si un pamanat. Siktir natie de ordinari
14
4
Foarte bine va facut.Nu voi i-ati votat.Suportati consecintele votului acordat PNL-ului.Asa ca aveti grija cu cine votati la parlamentare.Ceausescu a fost mic copil, pe langa ce vor face hahalere pnli-ste.Muie Johannis!Muie PNL!
15
17
machedonii dupa obiceiul lor sa si miroasa reciproc basinile stau cate 50 60 in casa sa i a maia si papu subventii si pensii din bulgaria sa nu plateasca impozite si sa si inchirieze apartamentele la negru apoi fac slujbe duminica ilegale sii conducerea orasului tace ca s tot machidoni nu s a raportat adevarul saptamani intregi ...omul sfinteste locul a ajuns constqnta o gena machidoneasca ..poate covidul sa i mai domoleasca ...oras de prosti ai fute machidonii cum vor ...e plina de covid machidonimea
25
3
Daca tot umblati cu reduceri de circulatie faceti ceva si cu hoastele care umbla dezlegate prin autobuze, piete, magazine, de dimineata pana seara...sa nu se mai intersecteze cu cei care merg la munca...
25
6
la intrarea pe scara blocului, in lift, in statiile de autobuz, la 22:01 fix, la adapostul intunericului covid-ul pandeste ca o fiara insetata de sange. Sper sa-l inhate pe lucovid primul, apoi sa-l ia si pe santa klaus.
13
6
diferenta e ca la vot pentru 5 minute sugi poola 4 ani asa ca tu stai acasa linistit si cand mergi la vot poate te impiedici inainte sa ajungi!!!
11
3
din nou: "purtarea mastii va fi obligatoriu". Hai, fa un efort si intoarce-te la clasa a Va... inveti si acordul... faci si scoala online...
20
3
Citind comentariile astea inteligente de mai sus realizez din ce specimene e formata populatia tarii intr-o oarecare masura. Lasand deoparte ca nu sunteti in stare sa scrieti o propozitie fara sa injurati, dar vreti la scoala..... Sincer nu stiu ptr ce..... Ma uimeste prostia voastra alimentata de teoria conapiratiei. Ma mai intreb : voi munciti? Daca da cum naiba in jurul vostru nu aveti cazuri de tineri care ajung totusi in spitale cu forme grave....? Apoi, voi aveti surse de vizionare stiri externe? Se numesc televizoAre. Pai deschideti-le si informati-va ce-i prin alte tari.
23
15
Trebuia de mult carantina si toti la cotet. Acum este cam tarziu
25
9
Cum am zis in titlu. Muie prostilor virusu e o teapa de gripa
15
26
Prostest ca in america daca ma inchid astia iar in casa, fac praf kauflandu tot iau de acolo
18
9
Pentru toate primatele pesediste: mars si comentati la voi la Telegraf, la Cuget, la Jurnalul... Putiti a prostie! Si deranjeaza.
18
33
Sa va aleaga dracu! Sa va aleaga medicii ma si celor carora le faceti curul mare,favoruri ,le dati sporuri pentru numarul de covizi,de risc de cacat ,salarii dublate ,triplate. Nu suntem prosti!
29
7
stare de urgenta pauza pt vot apoi vine 2021 care suna roz. taieri de salarii, vaccin cu cip, ca deasta si tam tamul asta sa il cerem noi gen sa fim vaccinati, trebuie sa schimbam macazul fratilor ca altfel o sa fim ca aia in filme, sclavi si miliardari, 2 lumi diferite..
28
12
Mancati rahat fara sa aveti argumente . Una e sa stai la scoala 5-6 ore si alta e sa intri pt 5 minute ca sa votezi . La scoala mergi zilnic , la vot odata la 4 ani .
19
38
V-am dat votul meu si imi pare rau. Inchide-ti scolile dar vreti voturi..nemernicilor. Copii sunt viitorul nostru...viitorul acestei tarii si asa lovita si furata de voi ordinarilor. Urla sufletul in mine de durere cand vad cum va bate-ti joc de copii nostrii. Inteleg ca e pandemie..dar intrebarea care e pe buzele tuturor romanilor..PENTRU VOTARE NU E PANDEMIE? Rusine sa va fie nemernicilor..am sperat in schimbare..dar ..PLEACA AI NOSTRII VIN AI NOSTRII. Scursuri ce sunteti. NU va pasa de cetateni..nu v-a pasat niciodata
41
12
Mars in mortii ma-ti de jigodie nenorocita !
35
16
Foarte bine!
22
30
Masuri egale. La scoala online ar fi normal si vot online sau deloc. In caz contrar eu unul nu m-as risca sa merg la vot. Setea de putere dauneaza grav politicienilor...le ia mintile alea putine...
33
3
Pai cum se cheama ce a zis marele presedinte daca nu lock-down mascat ? Hai sa nu ne kakam pe noi numai de dragu lui. Pupati-l.
31
8
la intrarea pe scara blocului, in lift, in statiile de autobuz, la 22:01 fix, la adapostul intunericului covid-ul pandeste ca o fiara insetata de sange. Sper sa-l inhate pe lucovid primul, apoi sa-l ia si pe santa klaus.
43
9
unde mm replica a anuntat lockdown? a anuntat masuri de restrictie ... a fol presedintele cuv lockdown? nu ganditi deloc replica.. ca nu aveti cu ce.. doar mai dati cate un copypaste si voi si va numiti jurnalisti.
34
19
In america au trimis la toti cecuri cu bani. Voi ce ati facut? Ati dat amenzi, inchis oameni in casa si vreti voturi, sa va fie rusine
48
11
Targurile si pietele se inchid. Boala nu se transmite la supermarket. Au intrat pe faras si agricultorii si micii producatori. Mere cu ceara, carne cu hormoni, legume stropite pentru tot poporul. Practic, doar cateva mari corporatii vor mai avea dreptul sa ne hraneasca. Burdusiti-va congelatoarele cu carne cat mai puteti, vorbiti cu taranii sa va aduca acasa, faceti-va provizii si relatii. Am revenit la dementa anilor 80 !
68
6
Dracu sa voteze!Labagii pulii
59
14
werner si cu tot pnl ul pl mele sa ti o ieie la muie! pulea spataru va voteaza...
48
15
Guvernul fascist condus de lucovid orfan trebuie demis ,chiar cu forta daca e nevoie .
39
27
Lipseste o masura... Mariana Mitra mai poate face meditatii? Gara de nord e mic copil pe langa sufrageria ei!
16
5
Pe timpul noptii se transmite virusul si mai tare de aia tantalaul cap de lemn a luat decizia interzicerii circulatiei noaptea.
41
17
asa cum spunea basau incepem sa traim bine din nou dupa numai un an de guvernare PDL-PNL plus USR!! Dar asta nu-i nimic, sa vedeti ce va fi dupa alegeri! Acolo mai aveti o sansa.
32
17
Ori esti precaut ori esti proost! Impreuna cu prostii tai Pepsi Glass, Grinda, un dobitoc, cu Propagheaza, cu Selfie mincinosul, dar si cu Bau.
23
13
Presedinte cumcavat si sloboz
22
19
Veniti sclavetii mei la votare sa va dau MUIA CEA MARE
57
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218