REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

NEBUN de LEGAT! A făcut SCANDAL în AUTOBUZ şi a băgat SPAIMA în călători. Video

NEBUN de LEGAT! A făcut SCANDAL în AUTOBUZ şi a băgat SPAIMA în călători. Video

Replica API 9 iunie 2021 | 14:57 2960

Constănţenii care au circulat luni, 7 iunie, cu mijlocul de transport în comun, s-au confruntat cu o situaţie extrem de ciudata şi de riscantă pentru integritatea lor fizică. Un bărbat violent verbal şi care nu purta nici mască de protecţie s-a dat în spectacol şi a băgat spaima în ceilalţi călători care s-au ferit cât au putut din calea bărbatului.

“Se dădea cu capul de geam”

Într-un mijloc de transport în comun, ce aparţine flotei CT Bus, călătorii au avut parte de un adevărat spectacol. Luni, un bărbat a urcat într-unul din autobuzele aflate în trafic şi a început să facă scandal. “Se dădea cu capul de geam, ţipa la şofer să calce câteva persoane care traversau pe trecerea de pietoni.

Era foarte violent, mai ales verbal. Toată lumea s-a ferit din calea lui. Pe lângă faptul că nu purta masca de protecţie, autobuzul fiind aglomerat, mai şi tuşea. Un inconştient! Speria lumea”, a explicat cel care a surprins imaginile. Ceilalţi călători s-au ferit cât au putut din calea bărbatului, de teamă să nu intre în contact cu el, sau mai grav, în vreo altercaţie.

Caz similar pe linia autobuzului 2-43

În luna noiembrie, călătorii care circulau cu autobuzul 2-43 au fost întâmpinaţi de doi bărbaţi scandalagii. Bărbaţii au urcat în mijlocul de transport în comun pe bulevardul Ferdinand, circulând până la Gară. În tot acest timp, cei doi nu au purtat mască, au cântat şi au dansat în autobuz. Ceilalţi călători s-au ferit din calea lor. „Au! Lupii au început arestările, mă lupilor! Poliţia, băgaţi toţi proxeneţii la puşcărie! Venim peste voi în Poarta 6, la Gară, peste tot. Nu purtăm mască să ne cunoască lumea. E mai bine să ne cunoască de nebuni decât să ne ştie că venim şi le dăm cu pumnul în faţă”, a strigat cât l-au ţinut plămânii unul dintre bărbaţi.

Video:

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Scandalagiul din autobuz a AMENINŢAT că se ARUNCĂ de pe şcoală. VIDEO!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a sunati vreunul la 112 sa anunte incidentul ? s-au kkt pe ei de frica ? kkcioisi si fricosi...
2
0
A tras ceva pe nas si avea muschii umflati !
2
0
Mi,e dor de comunism
11
0
Cum pot calatorii pasagerii cu zgomotul ala produs de autobuz?
4
1
urcarea in autobuz trebuie sa se faca numai prin fatza si coborarea pe celelalte doua usi, si cei care urca sa arate abonementul soferului sau sa composteze tot pe dinaintea soferului, asa or sa circule doar cei care platesc
12
2
denumire noua pompoasa, auzi flota ct bus, servicii de india bangladesh toti boschetarii circula nestingheriti
10
0
Jeane, tu esti, ma? Ai uitat sa iei medicamentele!
2
0
acesti oameni trebuie internati pana nu ataca vreun om
10
0
ct bus sa monteze buton de alarma in toate mijloacele de transport . nu calatorii trebuie sa faca ordine ci organele in drept
25
1
Asta este Florin Vasile Catu
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272