REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Nebunie pe Anfield! Liverpool - Barcelona: 4-0!

Nebunie pe Anfield! Liverpool - Barcelona: 4-0!

Replica API 8 mai 2019 | 00:20 637

foto: The Guardian

Finalul meciului dintre Liverpool și Barcelona, încheiat cu scorul de 4-0, a adus imagini care vor rămâne în istoria grupării de pe Anfield Road.

Toți jucătorii au mers în fața peluzei care i-a încurajat pe toată durata meciului și au cântat împreună celebrul imn al clubului ”You'll Never Walk Alone”.

Mai multe glorii ale echipei au fost surprinse pe stadion participând la marea sărbătoare a englezilor, relatează Digisport.ro.

FC Liverpool a făcut o nouă minune, la 14 ani după cea de la Istanbul! Cormoranii s-au calificat în finala Ligii Campionilor, după ce au spulberat-o pe FC Barcelona cu un neverosimil 4-0. În tur, campioana Spaniei se impusese cu 3-0, iar calificarea părea o simplă formalitate.

Fără Salah și Firmino, FC Liverpool a făcut senzație pe gazon. Origi a dat tonul, iar la pauză Kloop a mutat magistral. L-a introdus pe Wijnaldum care a reușit o dublă, în minutele 54 și 56, la fel ca în finala de la Istanbul, cu AC Milan, când Liverpool a marcat în aceleași minute golurile unu și doi, la 3-0 pentru italieni. Origi a reușit și el dubla în minutul 79 și a trimis-o pe Liverpool într-o nouă finală de Ligă și pe o altă pagină a istoriei fotbalului mondial, notează şi stiripesurse.ro.

Foto: Washington Post

Cum s-a derulat meciul de infarct

Fază uluitoare în minutul 79 al partidei de pe Anfield Road. Arnold și Origi au reușit să păcălească întreaga apărare a catalanilor, un moment incredibil, dacă ținem cont de importanța meciului.

Arnold a mimat că îi va lăsa mingea lui Shakiri, la un corner, apoi s-a întors rapid și a centrat, pe jos, într-un careu în care se aflau doar doi jucători. Unul dintre ei, Origi, a reluat în poarta adversarilor.

Interesant e faptul că în careul catalanilor se aflau în acel moment nu mai puțin de 8 jucători, dar niciunul nu a reușit să îl blocheze pe Origi.

Liverpool a bătut-o pe Barcelona cu 4-0, după dublele reușite de Origi și Wijnaldum și s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala UEFA Champions League.

Dacă anul trecut a pierdut în fața lui Real Madrid (1-3), acum ”cormoranii” se vor duela cu învingătoarea dintre Ajax și Tottenham. Returul din Olanda va avea loc azi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e zi cu ghinion pentru Barcelona tot pe 7 mai i-au batut si Steaua se intampla in 1986 la Sevilia cand au pierdut Cupa Campionilor Eueopeni si nu imi pare rau ca i-au batut Stelisti.
1
2
Au trantit meciul si-au luat banii de la casele de pariuri din Asia. Mesi era pe jos tot meciul
2
2
cormorani, viata mea!!!!
5
0
Barca a venit la plimbare ...prea increzuti spaniolii
17
0
Ma-ta inca mai suge pula.
0
15
Muie figurantului de Messi and compania !!!.
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218