REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Necazurile se țin lanț de partenerul de afaceri al lui Sarafu!

Necazurile se țin lanț de partenerul de afaceri al lui Sarafu!

Replica API 13 mai 2022 | 22:44 5849

Necazurile se țin lanț de capul partenerului de afaceri al lui Stila Sarafu. Vorbim despre Iulian Tocilă ajuns în atenția publică, în urmă cu câțiva ani, fiind cercetat, alături de Stila Sarafu, într-un mega dosar. În prezent, Tocilă pare să nu mai scape de probleme și pare să fie executat din toate părțile. Fie că vorbim despre vila din Constanța, pe care a girat-o unei firme, deținută de evazionistul Cristian Șapera, fie de către Vodafone pentru facturi neachitate sau de fosta soție, problemele bărbatului par să nu se mai termine.

Iulian Tocilă a ajuns în atenția publicului, în urmă cu câțiva ani, acesta făcând parte din gruparea interlopă ,,Spaniolul”. Mai mulți membri ai grupării, printre care și Tocilă, dar și Stila Sarafu, au fost trimiți în judecată de DNA Constanța, după ce au fraudat Volksbank București cu peste 9 milioane de euro.

Din grupare mai făceau parte, în afară de Tocilă și Sarafu, și un director de bancă, un ofițer de credite, un expert evaluator și un administrator de firmă. Creditele bancare au fost obținute în perioada 2007 - 2008. În acest dosar, Stila Sarafu a fost achitat, iar Iulian Tocilă a fost condamnat la 1 an şi 6 luni cu executare.

Tocilă își pierde vila din Constanța

Iulian Tocilă rămâne fără vila din Constanța, după ce și-a girat imobilul unei firme deținute de Cristian Șapera. Executorii judecătorești de chinuie de ani buni să scape de vilă, fiind vorba despre un imobil localizat pe strada Constantin Sandu Aldea, numărul 14C. Pentru această licitație a fost stabilit un nou termen pe data de 2 iunie a.c., la ora 11:00.

SC Electro Silva SRL, deținută de evazionistul Cristina Șapera, a contractat, prin 2012, un credit de la BRD, iar Iulian Tocilă și-a pus la bătaia casa, ca și girant. Întrucât Șapera nu și-a plătit creditele, banca a demarat procedurile de executare silită. Prețul de pornire al licitației este de 871.515 lei.

Probleme și cu Vodafone România

Pe rolul Judecătoriei Constanța, Tocilă apare într-un dosar în care este obligat la plata sumei de 211,01 lei reprezentând contravaloare servicii telecomunicații către Vodafone România. De asemenea, acesta a fost obligat și la plata cheltuielilor de judecată către firmă în cuantum de 50 de lei. Decizia a fost pronunțată pe 20 noiembrie 2020.

Nu este singurul dosar în care numele afaceristului Iulian Tocilă apare. Tot pe rolul Judecătoriei Constanța, Tocilă apare într-un dosar ce face obiectul unui partaj/lichidarea regimului matrimonial. În același dosar apare și Tocilă Elena, BRD, BT Transilvania și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine i c****a a**a Sarafu.? Ce fata de analfabet nespalat are
0
0
Ca stila e un Lache stie toata lumea..dar articolu e despre altcineva si puteti poze cu autistul ala de stila...
0
0
Mokanelu si societatea lui selecta.
0
0
de cind saracul ala de sarafu e om de afaceri?pe banii altora,da,apa aerul si fraierul sint peste tot
0
0
cea mai p******a retea din Romania
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272