REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Nehammer rămâne de neclintit și spune „nu” din nou României

Nehammer rămâne de neclintit și spune „nu” din nou României

Victor ROTARU 9 martie 2024 | 14:35 1819

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, și-a reiterat, sâmbătă, obiecțiile față de aderarea României la Spațiul Schengen într-o nouă postare pe Facebook. El a explicat că spațiul de liberă circulație nu funcționează, „deci nu poate fi extins”.

Nehammer ramane de neclintit si spune „nu” din nou RomanieiKlaus Iohannis și Karl Nehammer

„În cadrul călătoriei mele în România a avut loc și o întâlnire cu președintele României Klaus Iohannis în program. România este un partener important al Austriei. Companiile noastre sunt puternic implicate în România și creează mii de locuri de muncă acolo”, a scris Nehammer pe Facebook.

De asemenea, cancelarul austriac și-a reafirmat obiecțiile față de extinderea Spațiului Schengen.

„Printre altele, am vorbit foarte deschis și despre obiecțiile austriece față de extinderea rapidă a Schengen. Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: Momentan sistemul Schengen nu funcționează, deci nu poate fi extins”, a conchis el.

Cancelarul austriac a mai transmis joi, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis, în contextul Congresului PPE de la București., că poziția Austriei în privința extinderii spațiului Schengen rămâne neschimbată: Austria se împotrivește aderării țării noastre.

Karl Nehammer s-a folosit de discursul său la Congresul PPE de la București pentru a vorbi din nou despre migrație, unul din motivele Austriei de a bloca aderarea deplină a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. El susține că una dintre problemele cetățenilor europeni este migrația ilegală și spune că frontierele externe ale UE trebuie întărite, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa se comporta adevaratii guvernanti ai tarilor care sunt considerate stapane pe situatie, noi oscilam in toate, seriozitatea e data de reprezentantii alesi de noi, cei ce conduc si care joaca cum li se canta dinafara!
1
0
Vor petrolul și gazele,dar big brother America ,nu îi lasă că sunt conștienți că ei și ungurii fac jocul Moscovei. Sunt tari fara resurse care știu că vine Sf lor. Noi,suntem ok, dar conducătorii de cacao.
3
1
Vand vaca de lapte ‪0720 293 012‬!
0
0
Imi dati voi putin petrolul si gazele, si promit ca il fac sa functioneze
7
3
EMBARGOU TOTAL a tot ce înseamnă austria! In tara și în toată Europa! Platit cu aceeași monedă! Sa vedem, le convine? Și nu vorbesc de poporul austriac, ci de conducătorii lor! Și mai ales împotriva acestui cap de partid!!!!
11
2
Votam AUR scarbelor, ne luam tara inapoi, hasmokar
8
6
Am venit la București să va dau MOOIE IN DIRECT.
13
0
Doi idioti, doua scarbe...
13
0
daca nu functioneaza Schengen, sa se readuca starea dinainte de renuntarea la controale la frontiera oeste tot in Europa. Nesimtitii de austrieci vor cu orice pret sa ne distruga tara asta frumoasa, Romania, evident cu acordul si sustinerea tradatorilor romani.
12
1
ce ar fi putut sa faca , dulapul, juma de minte de la cotroceni...aveati alte asteptari si nu stiam eu ?? un gunoi de om , care a cheltuit milioane de euro pt vacantele lui , si cica nu ar fi avut niciodata zile luate din concediu .Si prostilor , o sa vedeti ca la sfarsit de mandat o sa-i dea nu stiu cate sute de mii de euro banii inapoi pe toate zilele de co neefectuate..fmmmm de parazit..capusa de la cotroceni
15
1
Acest nesimțit de Nehamer ar trebui declarat persoana,,non-grata" si sa i se interzică intrarea in r*mânia pe viață! Daca politicienii ar fi verticali ar trebui sa demareze masuri legislative radicale impotriva a tot ce înseamnă Austria si firma sau cetatean austriac!
12
1
Daca nu eram condusi de tradatori, Omv si ERSTE Bank zburau din Romania
22
1
Pai, daca nu functioneaza si din cauza asta nu trebuie extins, logic si normal ar trebui desfintat si nu pastrat doar pentru smecherii "profitorii" Europei.
14
0
De ce nu scot AUSTRIA din Schengen si sa introduca Romania si Bulgaria care sunt tari cheie? Daca Europa este unita ii scot afara si apoi le dam peste bot@
19
1
Ce ai făcut plvane se pisa toți pe tine cel mai slab președinte _|_
18
2
Boul asta a spus despre romanii care lucreaza in Austria pe ici pe colo ca servitori si asistenti. Nu a spus nimic despre romanul Ioan Holender cel mai longeviv director managerial al Operei de Stat din Viena.
18
1
Asta a avut tupeu sa se pise pe dulap la bucuresti in timp ce dulapu aplauda
24
0
pe langa werner, tradatori mai sunt si acei romania care mai au inca conturi la raiffeisen si alimenteaza la OMV.... boicot ...pana o sa le iasa pe bot nazistilor de austrieci (slugile rusilor)
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272