REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Nelu Tătaru: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbaţi

Nelu Tătaru: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbaţi

Replica API 18 noiembrie 2020 | 20:07 1580

Nelu Tătaru a declarat, luni, că 80% din managerii spitalelor din România ar trebui schimbaţi, iar coordonarea acestora ar trebui să revină la Ministerul Sănătăţii.

Nelu Tătaru

"Eu, la un moment, pe timpul acestei pandemii, am spus că 80% din manageri ar trebui schimbaţi. Îmi menţin aceeaşi părere", a afirmat Nelu Tătaru la Digi24, scrie stiripesurse.ro.

Acesta a adăugat că situaţia actuală a sistemului medical a fost generată de guvernele, miniştrii Sănătăţii, factorii politici şi cei locali din ultimii 30 de ani.

"De aceea, în tot ce înseamnă reforma din Sănătate înseamnă o schimbare radicală, atât legislativă, cât şi la nivel de administrare a acestor spitale. Coordonarea acestor spitale ar trebui să ajungă la Ministerul Sănătăţii", a susţinut Nelu Tătaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti un dobitoc dati demisia ca ai dat foc la spitale indirect da ai dat
3
3
De data asta are dreptate Tataru 8 directori de spitale din 10 sunt atat de corupti ca ar trebui schimbati dar cu un audit finannciar nu doar asa pleaca tu ca pun eu altul si are dreptate pentru ca guvernari sau tot schimbat in Romania dar de coruptia din spitale nu s-a atins nimeni,ori tocmai acolo este problema nu ca vine un ministru si spitalele merg prost dupa care schimban ministru si problemele spitalelor dispar de maine totul va fi si in spitalele romanesti ca in alea Suedia sau Germania.
5
2
Primul ministru al PNL al sanatatii a dat bir cu fugitii cand a inceput pandemia iar asta s-a legat de fotoliul de ministru. Nu stim care a fost mai ticalos
4
2
Normal ca un spital sa fie in subordinea ministerului sanatatii,nu al primariilor. Au pus manageri fie politic, fie grad de rudenie, cumatreala sau amantlac.Puneti la conducere un director tehnic si unul medical,care sa colaboreze.Pregatire de manager de spital nu exista la noi.Spitalele in comunism miroseau a cloramina,erai internat in tinuta spitalului, nu intrai la vizita decat in orarul programat si cu halat alb in schimbul actului de identitate, astfel se stia si ce vizitator a avut sau nu ,un internat in spital.Acum e ca pe bulevard, intra cine vrea ,cand vrea si se mai face si comert.
10
0
Jegurilor. Toata clasa politica trebuie schimbata. Asta este cauza. Dar romanul, prost cum este voteaza ca idiotul tot politicieni. Spalati-va pe cap cu ei slugi de romani care dupa aia va dati de ceasul mortii ca va duceti la capsuni, sparanghel si muriti pe capete de vita furata. Va meritati soarta
8
0
duceti-va draq cu pe ne le-ul vostru
7
2
Si impreuna cu ei si guvernul PNL
5
2
Sau tantalaul de ministru, care i-a tolerat pana acum pe cei 80%.
10
2
Sa stii ca Dragnea este de vina! A dat sinecuri de posturi pentru manageri de spital pentru baronii locali PSD si a marit salariile din spitale astfel incat bugetele sa nu ajunga decat pentru salariile medicilor si asistentelor. Pentru investitii si pacienti canci!
8
9
Draagneeeeea e de vina
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272