REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Nelu Tătaru vizează deja un post în noul Guvern

Nelu Tătaru vizează deja un post în noul Guvern

Replica API 17 decembrie 2020 | 23:42 1509

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că își dorește să rămână ministru și că numele lui pentru acest portofoliu este luat în calcul de liberali.

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, dacă va rămâne ministru al Sănătății în viitorul Guvern.

„Nu au început încă negocierile (pe ministere – n.r.). Ministerul Săntății rămâne în tabăra pandemiei în acest moment. (...) Vom vedea ce ne rezervă viitorul. (...) Eu îmi doresc să fac reformă. Da (îmi doresc să rămân ministru – n.r.)”, a spus Nelu Tătaru, relatează Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Întrebat, în continuare, dacă liderii liberali iau în calcul păstrarea portofoliului Sănătății și propunerea sa la Ministerul Sănătății, Tătaru a răspuns că „este o variantă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nelutule nu ai vrea tu sa te duci sa iti cauti o munca cinstita unde sa fi util? Nu stiu poate zugrav ,faiantar sau sofer de tractor.Ca doar nu te a lovit patriotismul prin surprindere?Toti cacatii astia s au bagat in politica ca sa evite munca .Astia popki si militienii parazitii societatii .
0
2
Pai a vazut ca nu e nevoie decat sa stii ce cur saruti mai cu sarg. Alte competente se cer numai celor care sunt nevoiti sa traiasca din munca cinstita si in plus,acolo la gastile de sefi ai salariu baban,apoi pensie speciala. Poti sa uiti si tabla inmultirii,sa te plafonezi total,cata vreme pupi unde trebuie ai o situatie financiara buna si oamenii se prefac asa bine ca te respecta , cat sa crezi ca sunt sinceri. E bine.
1
2
Iohannis PLAVANNIS KAKAT CEL MARE MAMUTUL TAKUTUL BALAMUTUL BELEUZUL KLAUSsugel KAP DE VITEL ANTIGEL
1
2
nelutu va ramane la poarta principala,sef de tura,va cumula leafa cu pensia de serviciu,trai neneaca la guvernul lui mamut cel mare
2
2
Ai facut la reforma pina acum de nu mai stim de noi !-----du-te la munca de jos incompetentule !
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212