REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nemulţumiri pe ruta autocarelor care fac curse Constanţa- Bucureşti! Ce reproşuri au călătorii

Nemulţumiri pe ruta autocarelor care fac curse Constanţa- Bucureşti! Ce reproşuri au călătorii

Replica API 23 octombrie 2017 | 00:00 566

Imaginile dintr-un autocar care face curse regulate pe ruta Constanța-București, unde este afișat mesajul „Toți copiii, indiferent de vârstă, plătesc bilet întreg”, au stârnit revoltă pe rețelele de socializare. Asta pentru că în imediata apropiere, pensionarii au reducere de 50% dacă prezintă talonul.

Drumurile către București din Constanța sunt necesare pentru multe persoane, fie că este o vizită de relaxare sau în interes profesional. Iar când nu ai cum să lași copiii la rude, ești nevoit să îl iei cu tine. Părinții care au văzut imaginea surprinsă în autocar simt că cei mici sunt discriminați de firma care promovează astfel de mesaje. Oamenii s-au împărțit în două tabere, totuși. „Păi de acum o trimit pe fimea de 1,5 luni în city să plătească facturile ca să mai scutim din bani”, a spus o mămică revoltată. Altcineva a găsit „scuza”: „Pensionarii călătoresc mai puțin.. Thats the logic”. Totuși, situația nu este atât de dramatică. Majoritatea tinerilor care călătoresc beneficiează de reducere de călătorie dacă sunt la școală, iar un reprezentant al firmei a precizat clar că dacă copilul este ținut în brațe, acesta nu plătește. În schimb, dacă ocupă loc, locul trebuie achitat. Totuși, oamenii continuă să fie revoltați pe faptul că dacă vor să pună copilul pe scaunul de lângă, este absolut revoltător ca acesta să plătească bilet întreg la o vârstă de 2 ani, de exemplu. „Ei vor să îmi zică mie că fiica mea de doar 2 ani și 3 luni ar trebui să plătească bilet întreg pe o rută de 250 de kilometri, fără să beneficieze de nicio reducere? De ce aș chinui-o să o țin în brațe pe toată durata călătoriei? Este revoltător. Cineva trebuie să ia măsuri”, a spus o altă mămică.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am calatorit recent cu firma condor . ce a fost bine a fost pretul si faptul ca au ajuns in timp in siguranta si intregi . rau , ce m-a deranjat cel mai mult , a fost ca se fuma cu acordul soferului in autocar si apoi bagau aerul conditionat la maxim si cam rece de trebuia sa stai invelit cu ceva. Anumiti "turisti" cu boccele pline de marfa cu sediul in cartierele sordide ale Constantei si putin cam colorati vorbimd majoritar turca, cu gura mare si tupeu, abia asteptau sa urce sa ...fumeze in conditiile in care erau copii in autocar , repet cu acordul soferului care-i cunostea ca si clienti .
0
0
Sunt o pasagera care circula saptamanal cu firma Condor...Sa.mi raspunda la intrebare.." europeanca" daca nu face contrabanda de ce i s.ar cere 20 de euro??? Mie nu mi s.au cerut niciodata...Sincer cred ca te.ai legat de Emel degeaba...esti geloasa cumva? P.S...eu nu fac drumurile cu Emel...co cu Hasan Emel..pe ce post este acolo? E cumva patroana autocarului? S.a nimerit sa merg cu Emel pe autocar doar de doua ori...dar sincer nu stia cum sa ne ajute..sa ne serveasca cu tot ce aveam nevoie..si sincer fara sa platim. Europeancoooo te rog lasa.te de autocare...mergi la aeroport cu avionul!
1
0
Daca n-ar fi construit ,, puturosii aia,, nu mai aveati voi ce sa furati si de ce sa va sprijiniti cind va bateti de musca.
0
0
Nu-ti covine exista alternativa!!! Nimeni nu trebuie sa-ti care plozii pe gratis!!! Aveti posibilitatea sa mergeti cu trenul!
4
2
citesc comentariile si ma minunez cati prosti traiesc in Romania .
1
1
Dar nu mai bine stati cu plozii acasa? Pe o asa distanta ? Ocupi loc platesti mi se pare normal
4
4
eu iau banii de la copilasi ca trebuie sa sponsorizez partidul dar va dam inapoi banii stati si va frecati munciti un an si luati indemnizatie doi ani din banii la fraieri asa ca nu va mai vaitati
1
1
Tot ce inseamna transport interurban auto ,sau folosirea de bacuri sunt afaceri ale samsarilor din Min.Transporturilor .Deacea CFR-ul si podul de la Braila- Macin nu se fac.Cum transportul pe litoral nu poate fi inbunatatit datorita intereselor consilierilor de tot soiul ,adica detin firme de transport.
6
0
Pensionarii puturosi au mocangeala peste tot. De la ei luam voturi ca romanii s au mai desteptat. Pensie de la armata 5000 de lei si voi munciti din greu pentru 1300 si cresteti si 2 copii. Trebuie sa stii sa guvernezi o tara de cacat.
9
9
Mergeti cu trenul si lasati autocarele sa mearga in gol...
18
2
Au pus la pamant cfr si au tot bagat ei privati bani in buzunare de la noi poporu si acum o fac pe smecheri vezi cum e sa fie toate private mai bine era inainte ca nu se putea privatiza era de stat. Toti mucosi au firma de transport ct buc
9
1
Merge ti fratilor cu trenul face numai 2'30min este mult mai rela Xant deci drum bun !incerca ti si nu ve ti regreta!
16
0
control si la cei care fac curse constanta -istanbul,sa vezi acolo frauda si inselatorie grupa mare.ozlem,condor ,toti soferii niste talhari inpreuna cu emel de la condor.se fura din bagaje,cersesc cate 20 euro ptr vama.DE CE....
15
2
ocupa loc, trebuie sa achite. mai terminati cu prostiile astea
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367