REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

NENOROCIRE! Copil LOVIT MORTAL de o maşină, la ieșire din Ovidiu!

NENOROCIRE! Copil LOVIT MORTAL de o maşină, la ieșire din Ovidiu!

Replica API 2 ianuarie 2018 | 00:15 549

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe 1 ianuarie, la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța.

Nenorocirea s-a produs în zona podului de la Ovidiu (pe DN 2A). În ciuda eforturilor cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, copilul, care a intrat în stop cardio-respiratoru după impact, a fost declarat decedat.

Minorul din Ovidiu avea 11 ani şi se angajase în traversare neregulamentară, moment în care a fost surprins şi lovit de un autoturism condus de un bărbat din Mihail Kogălniceanu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
educatia ca educatia, dar nimeni nu spune nmk de lipsa de implicare a autoritatilor cu privire la copiii din familiile sarace, monoparentale sau cu diverse probleme sociale, probleme pe care atunci cand li se aduc la cunostinta de x, y le baga sub pres, pt ca ei sunt votantii primarului si cand explodeaza bomba toata lumea tipa sa vina protectia copilului ca aia vin si au o bagheta magica si fac minuni dupa ani de zile de comportamente dobandite si tolerate de voi autoritati, vecini, invatatori, ziaristi
2
0
dumnezeu sal odihnnesca in pace
2
0
pt cel cu politia locala ovidiu
0
2
daca copilul celui de mai jos ar pati asa ceva, tot acest comentariu ar avea ptr el? Parintii sunt distrusi, pot pati aceiasi nenorocire si cu ei de mana- cum '' copil prost, asa ii trebuie''?- REPLICA, DORMITI CUMVA SAU SUNTETI SETATI PE RESPINGEREA COMENTARIILOR CE-L PRIVESC PE PENALUL SUPREM -DRAKNEA?
3
0
Copil prost, asa ii trebuie!
3
5
Din pacate POLITIA PRIMARIA OVIDIU nu se implica in prevenirea acestor accidente . Nici nu are cine !
5
0
Aseara veneam dinspre M Kogalniceanu si la intrarea pe podul de la Ovidiu erau multe masini oprite pe dreapta plus doua masini de politie...mai multi oameni si politisti erau in jurul copilului intins pe asfalt si plin de sange...incercau sa l ajute...nu inteleg ce cauta copilul pe intuneric pe partea aceea a podului...imi pare rau...suflet nevinovat
5
1
Inainte de '89 , la clasele primare se faceau ore de educatie rutiera copiiilor ! Era tiparit si un manual ... de catre Militie ! Acum , nimeni nu se mai ocupa de educarea elevilor ! Desi sunt bani alocati pt aceasta ! Cati copii trebuie sa mai moara ??????
14
0
Ce cauta singur la 11 ani? Unde erau parintii?
8
8
Da, CATEGORIC, direct in RAI... Tampitilor.....
4
7
Copiii nostri ajung tot mai des victime ale accidentelor rutiere, victime ale lipsei de educatie in scoli , victime a lipsei de preocupare a institutiilor publice ! Nimeni nu se mai ocupa de aceasta , sau daca o fac o fac la modul formal . Oameni de suflet , pregatiti au disparut sau sunt ignorati ! Noi, societatea platim tribut acestei nepasari !
17
2
dumnezeu sa te ierte sufletel curat, de acolo de sus sa ai grija de parintii tai care vor ramane marcati pe viata, iar soferii sa conduca cu mai multa prudenta , indiferent de imprejurare, micutii , in veselia si bucuria lor, nu constientizeaza la ce riscuri se expun prin neatentie. Categoric vei ajunge in RAI, sa ai mare grija de ai tai, simt nevoia, ca tu , sa fii linistita acolo sus, ingerasule
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614