REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

NENOROCIRE în apele Malaeziei! Un constănțean a murit la bordul unei nave

NENOROCIRE în apele Malaeziei! Un constănțean a murit la bordul unei nave

Replica API 6 aprilie 2017 | 00:15 648

Un constănțean a murit pe o navă comercială din Singapore, în drumul acesteia către China, în apele statului malaezian Sabah. Mevlit Stelian, în vârstă de 36 de ani, a decedat miercuri dimineața, în jurul orei locale 9:30 (4:30, ora României), în sala motoarelor.

''Bărbatul era angajat pe nava Berge Artic sub pavilion Panama. După primele informații, acesta ar fi suferit un accident. A fost depus la spitalul din Kota Kinabalu la medicină legală, iar după câteva zile se va afla și cauza morții. MAE prin serviciul consular roman din Malaesia este în legatură cu noi, cu autoritatile, cu soția și medicii spitalului. Mevlit era căsătorit și nu avea copii. SLN a transmis condoleanțe familiei. Soția a fost anunțată despre decesul șoțului încă de ieri de agenția de crewing prin care a plecat navigatorul. Formalitățile de repatriere au început și se va acționa cu toata celeritatea pentru o cât mai urgentă repatriere a corpului neînsuflețit. Mevlit Stelian nu era membru ITF dar asigurăm familia de sprijinul SLN/ITF ca de abicei în aceste cazuri'', transmit rprezentanții SLN.

Prietenii apropiați au transmis deja mesaje emoționante: "RIP. Astăzi sunt foarte trist. Un prieten foarte bun din România, Stelian Mevlit, a murit. Am pretrecut momente frumoase împreună. O să-mi lipsești, prietene!" a scris Dilbag Sahota.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei domnule tovaras Basescu Traian, acum intelegi tu de ce nu era nevoie sa distrugi flota comerciala ? Pentru ca navigatorii romani sa aiba echipaje romanesti si vapoare romanesti. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace daca se mai poate spune asa ceva. Condoleante familiei si felicitari domnului Mihalcioiu care ne arata inca odata ce fel de om de omenie este la necazurile navigatorilor romani.
2
1
cata desteptaciune frate ... atata inteligenta ...
0
0
pe vasele asiatice mai ales cu javre de filipinezi astia sunt criminali mai bine stai acasa decat sa navigi cu asiaticii astia negriciosi criminali. bietul om, saracul de el, ce nenorocire dar cum naiba sa se duca cu ciuciunghezii aia? pacat de tineretea lui
3
1
poate a vrut sa puna ordine noi pe vapor in cart .si domnului pilipine nu ia convenit, ori erau traficanti de droguri si cam asta se intampla,oricum sa va iasa din cap ca a cazut ,sigursaracul de el nenorocitii aia de pilipine ia dat cu ranga in cap ca sa elibereze postul pentru un pilipine de a lor
2
1
Navig de 15 ani si as lua-o de la capat oricand,cat pentru cretinii de mai jos stai cu mana intinasa sa va dea Mazare sau Fagadau ce arunca la gunoi,oricum nu trebuie sa asteptam Pastele ca voi,cretinilor ca sa mancam o bucata de miel.IN CONCLUZIE......MUIE VOUA!!!
0
4
vaporenii isi sacrifica si isi pierd timpul pe 300 mp de tabla ca sa duca o viata mai buna in tara. Isi iau masini si case si femei frumoase ca sa compenseze viata pierduta! Iar tu sclavule care nu ai creier o sa le umflii rotile toata viata ta! Baiatul asta cheltuia banii castigati cu greu in tara ta, ca sa iti dea Dragnea ajutor social animalule! Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Pacat de el, baiat tanar!
1
4
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Este nespus de greu sa faci astfel de sacrificii pe care nu oricine are taria sa le faca, nu comentati aiurea... ca nu veti fi toata viata nici 20% din cat era Stelian. Condoleante
0
3
pe perna voastra...Plecati de acasa,va faceti nevestele curve si apoi ajungeti in ocean...Siguranta nu o ai in tara ta dar in lumea asta plina de DILAI !.
3
1
Dumnezeu sa il ierte. Condoleante familiei.
2
0
Oameni mor zilnic dobitocilor!!!! Este in legea firii! Unii mor mai usor altii mai greu, etc! Iar smecherul din poza era doar un alt vaporean care facea pula mare in tara, asa ca mucles pupincuristilor!
6
8
Nenorocirea e ca a murit un om, un roman! Animalule!!!
9
0
Nu-ti doresc sa treci prin astfel de clipe desi meriti.
7
0
CARE-I NENOROCIREA?
0
19
Condoleante Traducere SLN: desi n-a cotizat la noi sa fie membru, avem grija de el. Auziti mah restu?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369