REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NENOROCIRE pe Şoseaua Mangaliei! Un şofer de 22 de ani a curmat viaţa unui copil de nici 2 anişori!

NENOROCIRE pe Şoseaua Mangaliei! Un şofer de 22 de ani a curmat viaţa unui copil de nici 2 anişori!

Replica API 21 februarie 2018 | 02:05 856

Nenorocire pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa! Patru persoane au ajuns la spital, iar un copil de nici 2 ani a MURIT!

Un autoturism marca Volskwagen a spulberat o familie pe trecerea de pietoni. Un copil de nici doi ani se afla în braţele tatălui, iar alături mergea o femeie, în vârstă de 40 de ani, fără legătură cu ceilalţi doi. O maşină i-a lovit pe toţi trei în plin. Impactul a fost atât de puternic, încât şi o tânără, pasageră în maşină, a fost transportată la spital, cu traumatism cranio-cerebral. Şoferul, Bretan Ştefan, din Buzău, în vârstă de 22 de ani, a fost testat şi s-a stabilit că nu băuse. Însă, a luat o viaţă şi nu se ştie nici dacă tatăl minorului decedat mai supravieţuieşte. Tânărul buzoian avea permis din iunie 2017.

"A fost atât de tare impactul, încât tatăl a scăpat copilul din braţe, fiind proiectat prin luneta maşinii", a povestit un martor îngrozit.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faruk din constanta sunt, un turc prost, am audi a7 platesc luna de luna la el , tot timpul pe unde ma duc parchez ca un cacat , si las pozitia aprinsa dc? pt ca sunt jmeker si vreau sa fiu recunoscut ori unde ma duc. Sunt un turc prost care sta in chirie in mamaia la miraj ..
2
1
Bai pulelor , daca vedeti ca latrati aici de 3 ani si tot nu ne face nimeni nimica , de ce insistati ? Nu va ganditi ca gaborul care ne asigura spatele va va da o tocana zdravana de o sa o tineti minte toata viata ? Unu e Ragabeja smekeru , l-am bagat pe tata in pamant i-am luat masina si sunt jmeker.
0
1
In Mangalia sant multe strazi unde iluminatul pe timp noptii este oprit si cand este ziua aprins politistii locali probabil in numar mic nu sant pe unde trebuie dovada ca vad repetat pe aici ca orasul a scapat de sub control si este plin de drogati si vanzatori de vise pt nulitati primarul nu este prezent printre cetateni si cand este nu asculta vb decat el.Soferul a distrus o fam condoleante
1
0
trecerile alea sunt un cosmar pentru oricine. masinai parcate, ca nu sunt parcari. Unii parcheaza langa treceri. pietonii se arunca pe trecere fara sa stie ca soferii nu vad- ei pietonii vad farurile si cred ca si soferii vad la fel de bine. Stati si uitati-va bine stanga dreapta si apoi pasiti nu va mai aruncati pe trecerea aia de parca ati fi nemuritori.
2
0
Tatal s-a asigurat cand s-a angajat in trecere ,chiar i s-a acordat prioritate de catre doua autoturisme din cele doua sensuri de mers.In cazul acesta pietonii nu au nicio vina.Cel care i-a spulberat ca un ciorchine pe sosea circula cu viteza foarte mare.Dzeu sa-l ierte pe copilas.
4
1
Multe accidente de la droguri in Mangalia si nu numai! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
1
2
Trec zilnic pe acolo. Trecerea aia e Zona Periculoasa prin natura ei. Chiar daca o fi utila, amplasamentul e foarte nefericit. Oricum ar fi, in dreptul trecerii de pietoni NU SE DEPASESTE, indiferent ce. Tentatia e mare, pentru ca multi melci merg ca vitele pe banda a 2a, fara niciun respect pentru unii care poate chiar au motiv de graba. Unii au nervii mai slabi, calca aiurea acceleratia si ... hop necazul. Pacat de copil. Mama de 40 de ani ...nici nu vreau sa ma gandesc. Dumnezeu sa-i dea tarie sa treaca prin asta.
4
1
la prostovani care : nu gandesc ca o masina oprita la trecere inseamna pieton pe sosea sau o minge pe sosea inseamna ca va aparea si un copil dupa ea si trebuie sa fie f atent.Deci un sofer a oprit la trecere.Cele mai oribile accidente se produc chiar pe trecerea de pietoni atunci cand un sofer opreste si altul dupa celalalt sens ,nu! Sau daca sunt doua benzi pe sens opreste cel dupa prima banda ,pietonul merge la sigur fara sa se mai uite si apare un prost pe banda 2 care nu opreste.
2
0
Foarte periculoase trecerile de pe sos Mangaliei. Este f aglomerata si ziua si noaptea, dar noaptea de abia se vad pietonii pe trecere.
10
0
Pietonii au prioritate pe trecerea de pietoni , este de datoria soferilor sa opreasca si sa acorde prioritate , mama lor de reguli
6
6
Mai lasati-o cu viteza!!!! Cauzele accidentelor sunt soferii de cacat si pietonii inconstienti!!!
3
3
Oras de cacat, trecerile pt pietoni nu sunt iluminate suficient
12
1
Pe strazi conduc tot felul de nebuni si drogate , ca cea care a distrus 12 masini saptamana trecuta. POLITIA RUTIERA NU MAI ESTE CE A FOST ODATA ! Au ramas putini profesionisti ! CARMEN DAN si OLGUTA sunt in mare parte raspunzatoare ! Ne mor copii nevinovati ! Situatia este scapata de sub control !
9
3
Ieri eram la jum de metru.de trecere si.deodata o fetita a inceput sa treaca,nu asa,te opresti te asiguri ca.masina a oprit apoi.incepi traversarea,sau ce sa.mai.zic de cei cu telefoane,ar trebui cateva amenzi.si.pietonilor,nu numai noua.soferilor
11
6
Pietoniii nu se asiguraa cred ca daca au pus un picior pe trecere gata ..uneori nici nu stiu ce vor sa faca sa dea inapoi sau sa fuga pur si simpluu ...Educatieee !!
12
3
La datorie la ore de varf ei stau cu radare,in.loc sa dirijeze ei stau ascunsi
16
1
Popor de tigani smardoi si cocalari
5
4
muti prosti comenteaza aiurea.
7
5
Chiar daca esti deja angajat in traversarea strazii pe trecere, nu te pui cu fierul. Te uiti de 10 ori si ajungi intreg acasa. Dumnezeu sa ierte sufletul mic si nevinovat.
17
2
ma analfabetul, ma agramatule, de cand ai tu dreptul la opinie ma imbecilule ?
8
6
fmm de sofer nenorocit..ai distrus o familie..oricum o sa iti iei cu executare
6
5
Cred k cel mai bou este soferu si toti cei care incearca sa explice faptul k nu sa asigurat si k trecerea era in alta parte! Sa nu uitam k viteza este factorul principal
6
6
Comentariile pot fi diverse dar un lucru este cert: pietonii nu au drepturi depline atunci cand pun piciorul pe trecere. Trebuie o educatie in sensul asta
15
5
Frate, vina clar 100% soferul, sunt sofer si trebuie sa fiu atent mai ales la treceri, dai frate tare pe Autostrada sau drumurile nationale, nu prin orase, handicapatilor, Vina poarta si pietonuu, este dreptul lor la viata sa se asigure pe oriunde merg ! Pacat, Dumnezeu sa ii ierte si sa ii ajute !
12
2
Omorat cu pietre futu-l in gura de dobitoc
14
7
Cat de bou sa fii sa ai copil de 2 ani si sa nu te asiguri cand traversezi?! Pe trecere sau nu...
14
19
IN puscarie cu el..un nenoroxit
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367