REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NENOROCIRE PE STRĂZILE CONSTANŢEI! COPILĂ ARSĂ DE VIE ÎNTR-O MAŞINĂ TIP RULOTĂ! VIDEO!

NENOROCIRE PE STRĂZILE CONSTANŢEI! COPILĂ ARSĂ DE VIE ÎNTR-O MAŞINĂ TIP RULOTĂ! VIDEO!

Replica API 4 septembrie 2017 | 00:02 727

Nenorocire în zona hotelului Turist din Constanţa, în zona Delfinariu, duminică seara! Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o maşină tip rulotă! În autorulotă se afla o fetiţă de circa 6 ani, care însă nu a mai putut fi salvată din flăcări!

Mama, tatăl şi un băieţel în vârstă de 4 ani au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la spital au fost transportaţi: o femeie cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, conştientă, un bărbat cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului (arsuri de grad 2-3), conştient, şi un copil de 4 ani, fără arsuri.

“Colegii mei au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o rulotă. S-au deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă, cu o autospecială de descarcerare, având în vedere faptul că apelantul a sesizat faptul că în rulotă s-ar afla un copil blocat. Colegii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, dar şi degajare mare de fum. Din păcate, pentru o fetiţă de aproximativ 7 ani nu s-a mai putut face nimic. Părinţii, cu încă un copil, au reuşit să se salveze în ultimul moment şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a spus reprezentantul ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

Conform primelor date, autorulota cu numere de Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări în mers.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pompierii merg cu masinile pe aceleasi drumuri ca si noi,nu zboara. Soferii au obiceiul sa ignore sirenele masinilor aflate in misiuni. Remizele pompierilor nu sunt multe si raspandite precum chioscurile si farmaciile,apoi da,pompierii de la noi vin oricum mai rapid decat cei din tarile dezvoltate,din simplul motiv ca la noi pompierii pur si simplu sunt tratati mult mai sever,nu sunt relaxati,sunt mereu in stare de prealarmare,tocmai din motivele de infrastructura proasta. Criticii de pe margine au ramas aceiasi,niste loaze si nu ai ce le face,ei asa vor ramane.
13
0
...... au ales sa se pensioneze la 47-48 de ani ,dupa 25-26 de ani de munca grea in care si-au ris at viata, ca sa prinda legea mai favorabila ! Au ramas pufarezii , telefonistele si nepotelele si pilosii de prin birouri angajati la "apelul bocancilor" .Acelasi lucru s-a intimplat si la Politia Rutiera, au angajat nevestele, fratii si vanzatoare de loz in plic care tocesc scaunele si tastaturile prin birouri si pe strada..... au ramas indicatoarele !...
7
3
am fost acolo, nicio fetita nu striga, doar mama indrurerata si disperata si tatal care a intrat in flacari dupa fiica,dar in zadar. oamenii aia au facut tot ,dar TOT, absolut TOT ce se putea face , nu mai judecati, nu mai vorbiti, nu mai aruncati cu vorbe , opriti-va! nu ati fost acolo sa vedeti cu ochii vostri , toti ne dam viteji de la distanta, realitatea e mult mai crunta, habar n-aveti si vorbiti, sa va fie rusine, dar mare rusine !!!!!!!!!
15
0
Cine a facut revizia tehnica a rulotei si a dat girul de auto ok, sa raspunda cu libertatea pentru ucidere din culpa ! Nu parintii sunt de vina ci bulangii din service-ul auto care au facut revizia tehnica si au dat ok-ul.
9
2
Rupea-am rulota in doua si intram dupa copilasul ala ..
6
2
eram la fata locului,fetita striga din masina in flacari dupa ajutor,ei au vnt foarte relaxati,niste mizeri
2
6
Voi care injurati pompierii am cateva intrebari: De cate ori te ai comportat ca mormolocul cand ai vazut masina pompierilor in retrovizoare? De cate ori ai parcat ca boul in dreptul hidrantelor?? E usor sa vorbesti de rau cand nu ai nici o idee despre ce naibi este vorba. A si nu ,nu am nici o legatura cu pompierii
23
2
pana au vnt pana si-au intins furtunele au trecut 20 de min
10
6
Te duci naibii pana vin mormolocii de pomperii lui peste....
2
11
Cum sa ti lasi copilu in flacari sa fugi! Saracuta! Dumnezeu sa te ierte ingeras mic
6
0
Si Rusanu scapa din valuri.. o fi corecta ciata asta ..
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108