REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

NENOROCIREA s-a abătut peste oamenii din Sinoe: case inundate, sute de oi moarte, coşciuge scoase din pământ!

NENOROCIREA s-a abătut peste oamenii din Sinoe: case inundate, sute de oi moarte, coşciuge scoase din pământ!

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:27 1242

Ploaia a făcut prăpăd!

Ploaia a făcut prăpăd!

Nenorocirea s-a abătut peste oamenii din localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu: case inundate, gospodării inundate, animale moarte şi cimitir devastat de apă!

Urgia a început joi noapte, iar când apa a început să intre în case, a fost dată alerta! Au fost chemaţi în ajutor pompierii, iar vineri, 27 septembrie, reprezentanţii Primăriei Mihai Viteazu s-au întrunit într-o şedinţă operativă cu preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, cu reprezentanţii PRefecturii, precum şi ai instituţiilor deconcentrare care pot ajuta în astfel de situaţii: Apele Române, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară (pentru că mai multe animale - circa 150 de ovine - au murit, iar cadavrele acestora vor trebui incinerate).

Imaginile din Sinoe sunt cu adevărat cutremurătoare: case distruse, maluri de pământ rupte de furia apelor, oameni deznădăjduiţi: inundaţia le-a luat singura lor sursă de venit: oile! Cadavrele animalelor stau înşirate într-o curte, arătând proporţiile nenorocirii. Tot la Sinoe, apa a inundat cimitirul, mai multe coşciuge fiind scoase din pământ, la suprafaţă!

A.C.

Mai multe detalii:

https://www.replicaonline.ro/ploile-au-facut-ravagii-la-sinoe-case-inundate-drumuri-stricate-animale-inecate-video-404091/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi mai pisatule ca batii randeaua tu nu ai din ce traii sau juca cocii si demigrezii niste oamenii capabilii au un inperiu construit prin sacrificii la max stima ptr toata familia Grameni oamenii seriosii si filantropii nu ca tine anoninumule astia sint milionarii nu ca tine un prost care faci haz de necazul oamenilor din sat asa suferinzii ca lea murit animale si lea cazut casele daca tot esti asa cunoscator dai si tu donatii la oamenii ca Grameni
1
1
Au murit animalele, talibanilor din Sinoe? Pacat... Pacat de animale, de talibani.. Acum urla ca autoritatile judetene nu fac nimic, dar paratii pe care ia ciordit Grameni, nu se spune? Parati pe care imputitul ala de fisu, ii sparge la jocurile de noroc, bani furati din primarie, nu se spune nimic?
3
3
Doamne, dar prost mai esti!!!
0
3
Ptr sile mai flacau eu cred ca tu vrei sai sugi pula lui grameni daca esti satean este imposibil sa nu te fii ajutat nea dina ori cu furatul pe vremuri comunistilor grameni era smecher tare la eschibaba omenea pe toata lumea om ca lumea nu gunoie ca tine un pindar frustat latrangiu si cacat pe scurt o jigodie
2
6
Unde sunt digurile de protectie la inundatie ale Apelor Romane? Daca existau nu se mai intampla tragedia. Dar ei inchiriaza plaje, ca acolo iese spaga grasa...
12
1
Normal ca s-a stricat tot, hotul ala de Grameni a furat si bitumul din asfalt. Stiu cinstitii de la pnl ca hotul asta cu doar o clasa primara a facut puscarie inainte de 1989 pt ca fura grau cu Raba ?
6
2
Prefectura,CJC ? Niste panarame,niste oameni de nimic,niste imbuibati..Toate inundatiile astea trebuiau prevazute inainte de a se produce o nenorocire.De exemplu zona Nuntasi-Istria a fost inundata de mai multe ori.Nu a facut nimeni nimic.Huoooo ..CJ Constanta !!!! Nemernicilor,stati in sedinte si visati cai verzi.
20
5
Balanta divina este mereu justa!!!
3
4
i.a batut Dzeu ptr crimele facute de comunisti cu lipovenii,ptr pestii braconati curentati,ptr padurile taiate,ptr...
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212