REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

NEPĂSARE! Imagini revoltătoare dintr-un tren CFR, pe ruta București-Constanța

NEPĂSARE! Imagini revoltătoare dintr-un tren CFR, pe ruta București-Constanța

Replica API 4 ianuarie 2020 | 18:11 1258

Problemele CFR sunt multe şi vechi, şi nu de puţine ori au fost semnalate în spaţiul public. Însă, în afară de cele cele tehnice, sunt cele care ţin de bunul simţ, de igienă şi de sănătatea călătorilor. Sunt trenuri, în special cele Regio, care au deraiat de pe traseul...normalităţii, iar mai marii CFR par să nu observe lucrul acesta. "Mai marii CFR-ului şi-ar urca copiii într-un astfel de tren", este întrebarea unei constănţence care a circulat cu un tren personal mizerabil.

Dacă plătim mai puţin pe bilete, trebuie să circulăm în condiţii mizere?! Aceasta a fost întrebarea care a stat pe buzele celor care au circulat vineri, 3 ianuarie, cu trenul Bucureşti Obor-Constanţa. Călătorii care au urcat din capitală şi între staţii au dat nas în nas cu jegul din tren. Imaginile par desprinse parcă dintr-un ghetou, decât dintr-un mijloc de transport public. Sticle de băutuă, coji de seminţe, miros de urină..."Este inadmisibil! Este o bătaie de joc! Am circulat cu doi copii după mine, i-am ţinut ca pe nişte bibelouri, de teamă să nu atingă ceva. Ne mai întrebăm de ce ne îmbolnăvim. Statul ne îmbolnăveşte. Stau şi mă întreb: oare mai marii CFR-ului şi-ar urca copiii într-un astfel de tren? I-ar lăsa să circule măcar 10 minute cu un astfel de jeg? Nu. Am coborât din tren şi am mers direct la farmacie, unde am achiziţionat un dezinfectant. Aşa era în tot trenul, nu doar în vagonul în care am stat. Nu se poate aşa ceva! A, ca să nu mai spun că una din uşi era defectă şi a trebuit să mai parcurgem, la coborâre, un vagon, pentru a ajunge la altă uşă", s-a plâns o constănţeancă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars, in mortii tai de zdreanta machidoneasca! Pleaca, fututi mortii matii, unde vezi cu ochii daca nu iti place in tara asta!!! Sau iti place???? Normal, nu faceti nimic, neam de scursuri oligofrene ce sunteti, salarii mari, dati tare din papagal, sunteti sifoane, mandria e number one la voi chiar daca sunteti semianalfaneti, cu scoli facute la s.p.i.r.u. si s.a.g.u.n.a., va mai dati si la nevestele altora. Moarte fie cu voi!!! Oricum voi tintili-mintili, ca si tiganii, traiti pentru ca este ilegal sa fiti omorati !!!
3
1
Poate tigan sinonim cu hot !!! Poate machidon sinonim cu puscariabil !!!
1
1
Civilizativa baaaa,de-aceea traim in conditii mizere,...Pa timpu lui Ceasca ..traiam asa?
4
0
Noi ne ocupam de adunat spagile de la proxeneti si interlopi.
3
0
Va plangeti de mizerie dar daca vedeti oameni care sparg seminte sau arunca gunoi pe jos atunci nu ziceti nimic
3
0
Este o delasare totala si calatorii sunt nesimtiti unii si peronalul la fel Romanii din pacate nu mai au educatie si pe strazi vedem mizerie si in spitale la fel se comporta ca niste dezaxati fara pic de respect la fel si prin hoteluri sau pensiuni strica si murdaresc tot parca se razbuna
7
0
Rasa noi toti
2
2
Dar ce animale au mers cu acel tren. Ce ne mai razvratim asa cand suntem o natie de infecti
4
2
Si oamenii se comporta ca animalele si in tren sipe str si in parcuri
5
0
urca si tu intr-un tren din cand in cand , inainte sa te bagi in seama ca handicapatul .
4
3
Sunt mai multe aspecte. 1nivelul de civilizatie al cetatenilor care se combate peste tot in lume cu amenzi f mari! Mai trebuie sa le si aplice politia transporturi sau personalul cfr. 2 societatea de transport are contracte decuratenie cu societati in domeniu. De verificat cati bani iau degeaba aceste societati. 3nu poti sa trimiti in cursa o varnitura plina de gunoi. 4cea mai mare aberatie este gratuitatea pt studenti, in timp ce elevii, deci sub 18 ani, nu au gratuitate!!!
17
0
eu nu am vazut asa vagon la cfr poate este la gfr sau alt srl,de cat platesti de atat primesti
5
4
Roman sinonim cu Hot
1
6
O fi oare si o legatura cu testele PISA ? Cu aceste trenuri circula si cadre didactice ,cum se prezinta in fata elevilor ?
1
1
Mirosi a branza cipaneasca. Hai siktir!
13
6
Toti oamenii care muncesc isi permit in ziua de azi o masina. La transport in comun au ramas tiganii, asistatii social, in general drojdia societatii care se comporta in consecinta.
5
31
Azi 04.012020, trenul de Constanta Buzau, cu plecare la 07.51, a avut 40 min intarziere, a plecat la 08.36, si s a format din Constanta, fera sa mentioneze motivul, fara scuze fata de calatori.
15
1
Noi politia TF in loc sa ne ocupam de ordinea si linistea cetateanului roman in trenurile crf ne ocupam de cu tot altceva.Adica in loc sa starpim hotiile,huliganii de pe vagoanele cfr ascultam romanii in telefoane.Daca sau cacat cu mot au diaree sau se flatueaza.Cand se mai face bine acest popor ???.
12
4
Terminati cu porcariile. Nu are nicio legatura cu CFR-ul. Asta este dovada ca romanul este doar un tigan imputit. Uitati-va in oglinda si o sa vedeti despre ce vorbesc: nu conteaza ca unul sparge pahare pahare pe jos, altul te injura, altul parcheaza ca un bou, etc. Romanii sunt niste jeguri ordinare fara pic de cultura si bun simt.
34
7
Interiorul vagoanelor reflecta ceea ce suntem , niste gunoaie de oameni ! Aceeasi situatie o intanlim peste tot in oras ,in gari , autogari ,in autobuze , chiar si in avion , etc . Nu trebuia sa mergeti intr-un tren ca sa faceti pozele astea !
43
1
Bataie de joc si ne mai intrebam de ce CFR e pe pierdere
14
12
care merg cu cfr si fara bilet
30
1
tine mai mult de gunoaiele transportate si nu atat de CFR.
39
1
o fi responsabilitatea CFR-ului dar mai inainte de toate este vb de nesimtirea si lipsa de educatie a concetatenilor. nu cred ca angajatii CFR au scuipat cojile de seminte cum nu ei au aruncat sticle pe jos. ne comportam ca gibonii si aratam catre altii. Popor de inculti jegosi carora le lipseste educatia.
55
2
sunt principalii vinovati de starea trenurilor
46
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272