REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
6.4° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Nepotul deputatului PSD Daniel Ghiță a dispărut! Acuzații grave la adresa polițiștilor

Nepotul deputatului PSD Daniel Ghiță a dispărut! Acuzații grave la adresa polițiștilor

A.F. 12 februarie 2024 | 20:28 1463

De mai bine de o săptămână nepotului deputatului PSD Daniel Ghiță este dat dispărut. Fostul luptător K1 face însă acuzații grave și susține că este ignorat de oamenii legii atunci când încearcă să le ceară informații. Băiatul dispărut are 16 ani și este din Codlea, județul Brașov.

Nepotul deputatului PSD Daniel Ghita a disparut! Acuzatii grave la adresa politistilorDaniel Ghiță

Răducu Florin Croitoru, în vârstă de 16 ani, a dispărut de acasă, din municipiul Codlea, pe data de 5 februarie. Imediat, familia adolescentului a sunat la 112 însă de atunci, nimeni nu mai știe nimic despre băiat. Unchiul copilului, deputatul PSD Daniel Ghiță, face acuzații grave și susține că poliția nu se ocupă suficient de bine de căutări în acest caz. Acesta a fost nemulțumit și de modul în care i s-a răspuns, potrivit realitatea.net.

Discuția dintre polițist și Daniel Ghiță

Daniel Ghiță: Nu vă supărați, dar de ce nu se face nimic? De ieri se știa că este la Moeciu. De ce nu ați mers de urgență acolo? (…) Sunt camere pe străzi…

Răspuns: Domnul Daniel Ghiță, dacă aveți de gând sa abordați în acest mod problema, eu nu mai intenționez să vă răspund. (…) aruncați cu „nu se face nimic”. Dacă mai aveți și alte informații care să poată ajuta la situația copilului, va rog să vă adresați d-nei Croitoru.

Daniel Ghiță: De ieri ați știut că nepotul meu este la Moeciu și ați așteptat până azi. (…) Facem ca la Caracal? Ne plimbăm după hârtii? (…)

Răspuns: Din acest moment vă rog să nu mă mai contactați, că nu am ajuns ca să-mi spuneți dvs dacă sunt obraznic sau nu și mai ales cum să-mi fac treaba. Cum nici eu nu sunt în măsura să va zic cum să loviți cu pumnul/picior sau mai nou, cum să abordați proiecte legislative. (…)

Potrivit familiei, la momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu o geacă în două culori, negru și cachi cu glugă și blăniță, avea o căciulă gri și blugi de culoare albastru închis. Băiatul de 16 ani are 1 metru și 80 cm înălțime, păr șaten și aproximativ 78 de kilograme.

Pe de altă parte, adolescentul apare la categoria persoanelor dispărute doar pe site-urile Inspectoratelor de Poliție din județele Brașov și Brăila. Halucinant este însă faptul că poza folosită de oamenii legii pare a fi de când copilul avea o vârstă mult mai mică și nu 16 ani, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare politician s-a remarcat in parlament in ce stie el mai bine la bataie
5
0
la centrala pesede. Aia stiu tot !!!
4
0
Ce disparitie e asta in care rudele stiu ca disparutul e la Moeciu? Cat despre fotografie....aia e fotografia pusa la dispozitia politiei de rudele disparutului sau de cand si a facut buletin la 14 ani disparutul. De unde sa aiba politia alte poze? Adica le luam toate puterile politistilor si apoi le cerem sa faca minuni cand ne dispar rudele. Minuni fac doar vrajitorii. Politistii lucreaza asa cum ii lasa cetatenii. Ca politistii sunt fux ca cetatenii ca din randul lor provin. Societate bolnava politisti bolnavi. Constatam ca avem nevoie de politie doar cand ni se intampla ceva noua personal sau rudelor sau prietenilor. In rest nu i respectam dar cerem respect. Hai sictir!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039