REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

NERVI în PNL, după prezentarea sondajelor interne: Crin Antonescu îi STRICĂ socotelile lui Orban

NERVI în PNL, după prezentarea sondajelor interne: Crin Antonescu îi STRICĂ socotelile lui Orban

Replica API 29 ianuarie 2019 | 02:22 450

Ludovic Orban și Klaus Iohannis l-ar vrea tras pe linie moartă pe Crin Antonescu, dar sursele noastre susțin că acesta a obținut un scor spectaculos în sondaje. Antonescu are un scor de 33%, mult peste scorul PNL, cel care în acest sondaj este dat la 27%.

O altă mare surpriză este Vasile Blaga, cel care ar avea 14%, conform surselor noastre, iar fosta sa colegă de președinție din timpul PNL-ului condus bicefal, Alina Gorghiu are 27%

Restul candidaților, în frunte cu Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Marian Petrache sau Siefgried Mureșan au un scor cuprins între 3 și 5 procente. Scorul este unul foarte mic, raportat la potențialul partidului.

Scorurile lui Vasile Blaga și Crin Antonescu dau peste cap toate socotelile lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Cei doi nu-i vor pe foștii lideri ai partidului pe lista la europarlamentare pentru că odată reveniți vor avea o forță foarte mare în partid.

Pentru Ludovic Orban va fi extrem de dificil să-l scoată din joc pe Crin Antonescu, cel care are sprijinul vechilor liberali, iar mai nou are și sondajele de partea sa.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crinul asta ofilit sa nu-si mai traga mucii pe langa PNL, sa se-ndrepte iavas...iavas, la PSD sau ALDE k-acolo-i este locul este exact ca si ei, niste naparci penale care doar grija HOTILOR o au! NIMIC altceva.
3
0
Se vede treaba ca, Antonescu si Blaga ar fi locomotiva PNL. Asta e....Altii au distrus PNL...cei din teritoriu, in special...
0
2
chiar nu inteleg nesimtirea acestui profesoras de provincie datorita caruia acel zis USL a facut atatea nelegiuiri- acum se vrea europarlamentar- ptr ce merite si ce contributie a avut el dupa ce a hotarat sa se retraga, sau banii sunt ochiul dracului?- nu mi se pare corect, din nici un punct de vedere- acesti fosti PNL-isti au jucat si joaca in continuare la doua capete- interesul lor, banul in propriul buzunar, poporul- o gluma proasta
5
0
cate nume celebre pe care DNA le-a ocolit cu buna stiinta!!!
0
1
Sprijinul nu il are de la vechii liberali ci de la fostii PDL-isti pe care prin fuziune i-a adus in PNL. Acum acestia trebuie sa-si plateasca datoria. Dupa ce ca a distrus PNL in 2016 acum mai vrea si un loc bun de dormit la Bruxelles.
3
0
jegosule , a ratat ma-ta avortul si a fatat un specimen nedefinit ! muie javra ordinara , si ma-tii pt ratare !
3
2
Cum se termina mandatul sotioarei lui dragi adinuta valean, cacarau ramane fara sursa de ventiuri, de-aia se zbate. Pe adinuta nu i-o mai pune nimeni pe lista, asa ca spera sa-si plaseze el fundul puturos pe lista. Miza e mare, crinut nemuncind o zi in viata lui. Casa a primit-o gheseft de la amicul patriciu, iar pana acum a trait doar din sinecuri. Un salariu de europarlamentar in minus se va simti si inca cum in bugetul familiei.
8
1
Pentru fostii membri PDL vom cere stampile cu 75 % acoperire,atat cat au fost salariile in luminata lor guvernare !
12
5
La vot nu vor merge numai cei care participa la sondajele interne!Toti compromisii astia gen Antonescu,Blaga,Gorghiu nu au prea mari sanse!Lumea nu uita prea usor ispravile lor!
18
1
Sondajele psdistr
3
3
Cacarau este fondatorul USL. Eu nu votez asemenea falsuri!
16
4
Care sondaje? Daca apare pe liste nu votez niciun PNL.
20
3
antonescu e un ratat.cine crede ca e de mare folosinta in parlamentul european e ori naiv ori prost de-a binelea. nu votati asa ceva.a avut sansa lui si s-a cacat pe ea. nu uitati. muie psd, alde si udmere...cu de toate adica cacat, voma, diaree, etc...alegeti voi.
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212