REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nesimţire fără margini, la Constanţa! O şoferiţă a blocat o maşină zeci de minute pentru a-şi face cumpărăturile, dar nici că i-a păsat!

Nesimţire fără margini, la Constanţa! O şoferiţă a blocat o maşină zeci de minute pentru a-şi face cumpărăturile, dar nici că i-a păsat!

Replica API 15 februarie 2018 | 00:58 319

click pe imagini!

Că se parchează anapoda prin tot municipiul Constanţa, nu mai reprezintă o noutate. Însă, când mai intră în scenă şi combinaţia cu lipsa de bun simţ deja se ajunge într-un punct în care putem să ne întrebăm: încotro ne îndreptăm? Spre exemplu, o femeie a relatat cum a fost nevoită să aştepte zeci de minute în maşină, cu un copil care plângea, pentru că şoferiţa care o blocase să-şi facă piaţa. Şi apoi, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, s-a dus să-şi ia şi copilul de la şcoală. “Această stimabilă doamnă m-a blocat timp de 20 minute pentru a-și face cumpărăturile. Când s-a întors la mașină i-am spus că aștept să ies de ceva timp. Nu a interesat-o, ba, mai mult, și-a pus sacosile în mașină, răspunzand într-o scârbă și nesimțire totală (deși îi spusesem că am copil mic în mașină care plânge): trebuie să ne luăm și copiii de la școala! A încuiat mașina și a plecat să își ia odrasla de la școală, lăsându-ma să mai aștept încă pe atât. (20 minute pe ceas).... Felicitări, doamnă, din partea mea aveți premiul întâi pentru titlul de Vacă supremă!!”, a scris Ana Maria pe grupul de Facebook Parchez ca un Bou.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura solutie care a mai ramas in astfel de situatii este BATAIA, indiferent ca e bou sau vaca...as vrea sa patesc si eu la fel ca doamna...sa pot pune nesimtitii la punct pentru ca autoritatile sunt egale cu un mare 0!!!
2
1
Trebuia sai futi una cu spatele in stalp la mijlocul masinii si o invatai minte pe vaca de la c.a p.
3
0
Ma ocup eu!
2
0
Nesimtiti sunt multi dar nici locuri de parcare nu sunt.. Pacat insa ca unele reguli gramaticale sunt ignorate
1
2
Eu i-as fi verificat presiunea la roti ... atata timp ... Doar desfacute usor ventilele cat sa faca suav fissssssssss. De aia e bine sa ai cu tine in masina un capac metalic de valva , nu stii cand e util!
7
2
Ce vita incaltata!!! Vita suprema. Poate se ocupa politistii de nemernica.
7
0
CT 11 LXJ este numarul acelei masini condusa de acest specimen
10
0
Ce basadau mustind de celulita are.
8
0
Asa este mereu la scoala nr 29. Toate vitele pe palazu mare si mamaia isi aduc viteii cu bmw-ul si blocheaza circulatia de pe str Cismelei. Sa vedeti cand nu putem iesi din parcare ce distractie pe nesimtitele astea!
27
0
doua picioare in gura... La nesimtire se raspunde adecvat!
27
0
Cred ca i umflam botul!botox natural...ne doare undeva pe noi, ceilalti participanti la trafic de odraslele vacilor.
17
0
Scrie un numar de inmatriculare, sa o parcam noi ;corect;!
37
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272