REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

NESIMŢIRE! Individa asta A BLOCAT STRADA fiindcă i-a fost lene să mai meargă 10 metri până în parcare: "Am tranzacţii importante la bancă"

NESIMŢIRE! Individa asta A BLOCAT STRADA fiindcă i-a fost lene să mai meargă 10 metri până în parcare: "Am tranzacţii importante la bancă"

Replica API 10 ianuarie 2017 | 03:18 1119

Nesimţirea nu ţine cont de sex pe străzile municipiului Constanţa! O duduie extrem de grăbită a blocat o stradă întreagă adiacentă bulevardului Mamaia şi o bandă de mers pe bulebard pentru că.... i-a fost lene să mai meargă încă 10-20 de metri până în parcare!

Aşa că a lăsat maşina fix în faţa Marfin Bank, încurcând circulaţia. Câţiva şoferi au intrat după circa 10 minute după femeie în bancă, pentru a o ruga să îşi mute maşina, la care răspunsul a venit de-a dreptul năucitor: "NU. Am tranzacţii importante de făcut". Tupeul femeii i-a lăsat mască pe oameni, care n-au avut de ales decât să aştepte până ce nesimţirea a luat sfârşit: după ce a terminat treburile "importante" de la bancă, individa a urcat în maşină şi a eliberat strada. Totuşi, cei prezenţi nu au ratat momentul de a o imortaliza pe individă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citesc cu atentie si ma minunez. Cine e in spatele acestui articol si pe cine a calcat pe "coada" doamna din imagine? O poza prim plan facuta de reporter? putin probabil. Dar daca a "blocat" un potentat local? Daca in spatele articolului e un interes major local? Dupa cum sunt comentariile... stiu si eu? Poate apar si poze suplimentare, poate mai mult? sunt convins ca acest comentariu o sa fie sters insa l-am scris
6
3
Tara in curs de dezvoltare oameni in curs de dezvoltare. Audi le cele e 2 mii si vai de capu lui. Tranzactia... e primea bani de la sotul din spania.....
5
3
Stire platita majoritatea comentariilor vin din partea unui singur utilizator , felicitari domnule , e frumos in momentul in care faci o poza dintr-un unghi si induci in eroare lumea si in plus de asta instigare la violenta. Mult succes pe viitor
6
9
O doare la banana
6
1
Ba murphy, las.o dreq de treaba, iar iti bagi nasul si comentezi la toate articolele. A ajuns un coate goale ca tine sa critice in stanga si in dreapta pe toata lumea, valabil si la alte articole unde ai comentat. Degeaba traiesti la oras pentru ca tot ca un taranoi prost te comporti. Nu ti.ai schimbat vechile obiceiuri. Coboara cu picioarele pe pamant si nu mai face pe eroul ca stim prea bine din ce neam te tragi. Ati infectat ziarul asta si tu si ma.ta cu comentariile voastre. Un coleg din scoala generala
7
2
V-a placut blana! Ce-ai zis nepoate, daca o dai pe net poate iti da blana ca sa i.o duci la femeie acasa... fomistilor!
4
9
de ce nu au luat o de palarie sau de par si scoasa in strada?
8
2
Sa ne suga de carici
12
2
NESIMTIRE CRASA
8
0
Nu esti atent, doar masina ei a blocat strada adiacenta, cea din fata nu!
3
3
bai Kira mai bine iti bagai sosetele in gura decat sa incepi tu sa comentezi!
7
0
bre kira, esti sigur ca nu a mai ramas ceva de furat? daca nu esti sigur ia-ti papucii de lac si mai mergi o tura la "munca"
7
0
Acum am ajuns acasa de la munca,nu ca toti mucanii care trag mata de coada.Mai saracilor care nu aveti bani sa treceti strada,si stati si beliti ochii pe calculator toata ziua,de atata invidie o sa va pocneasca o vena la cap!Pai calca vreun Logan de-al vostru necajit in spatele la Audi fetisoarei?Multe proaste care comenteaza v-ati vinde un rinichi pentru o hana de blana ca a featii.De aia sunteti saraci,din cauza invidiei!
1
36
woww ,toate cercurile de la Audi, drept in cur!
9
2
O euglena!!
10
1
Lol, cineva a dat iama in dulapul bunicii. Uau-bau. Ea cu mortaciunea si palaria de freddy bunik cu home bankingu'. Vorbiti ma frumos, ciudosilor, femeia are bmw, nu e neica-n drum..!
10
7
Aceasta bovina incaltata a lipsit de la toate orele de educatie si circulatie Sfideaza si si bate joc de lume Merita huiduieli si un picior in c...
16
0
Nu avea bani de taxi, sarmana. Ce, este ea ca noi plebeii. Dar ce sa ne miram. Densitatea de mitocani de toate sexele este in crestere. Urate caractere.
12
0
de vina este politia locala si politia circulatiei aceste poze sunt probe in instanta . amenda si suspendarea permisului de la o luna la trei luni . poate se sesizeaza un politist sau un reprezentant al primariei care a fost votat de constantenii care au 7 ani de acasa.
17
1
Chemati politia!
14
2
Nesimtito!!!
25
1
un id de facebook are nesimtita sa spunem de dulce?
19
2
Rautaciosilor, ati vazut ca fata e frumoasa si gata, vreti sa aibe si educatie.
18
3
Nu ia luat nimeni numarul de anmatriculare al masinei ???
12
2
Poate o cunoaste cineva. Nume , prenume. Sa stim si noi cine este aceasta curva pretioasa .
28
2
Vaca bani are, cultura n-are.
45
2
O panarama tupeista
37
3
In fata masinii cretinei mai este una parcata.....in fine.
25
3
...blana i-am dat-o iooo !!!
16
3
si...? nimic ca e vip pesede
23
4
O vaca proasta! O fi zapada dar nu blochezi o strada pt ca ai caciula si haina de blana! I-o fi fost frica de cadere din cauza osteoporozei...
50
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614