REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

NESIMȚIRE! Șofer surprins cum arunca gunoiul pe malul canalului, la Agigea. FOTO

NESIMȚIRE! Șofer surprins cum arunca gunoiul pe malul canalului, la Agigea. FOTO

Replica API 26 noiembrie 2018 | 23:37 526

Nu este constănțean care să nu strâmbe din nas atunci când vede gunoaie pe marginea șoselelor, în special în zonele limitrofe ale municipiului. Nimănui nu îi place mizeria. Cel puțin la nivel declarativ. Realitatea demonstrează că încă sunt destui constănțeni care refuză să facă ceea ce este corect, pentru sănătatea lor, a semenilor lor, dar și pentru mediul înconjurător și să se debaraseze de gunoaie în spațiile speciale amenajate în acest sens.

Drept exemplu stau imaginile surprinse, sâmbătă, 24 noiembrie a.c., de un cititor „Replica de Constanța”, în zona Dedeman de la ieșirea din Constanța spre Agigea.

În fotografiile trimise la redacție și atașate articolului se poate observa cum șoferul autoturismului CT 68 FEB a tras pe marginea șoselei, în imediata apropiere a lizierei de pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră, pentru a arunca gunoaie.

De menționat că amenzile pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public sunt usturătoare și deși Poliția Locală Constanța este blamată de destui constănțeni pentru că este de neînduplecat când vine vorba de sancționarea acestor fapte, este evident că astfel de acțiuni sunt necesare, ba chiar trebuie intensificate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti o oligofrena, cum dracu spui asa ceva, pfui
6
0
Voi urati cainii. Saracul om a oprit ca sa hraneasca cainii.
3
4
reiese ca mai degraba a aruncat niste caini
3
3
nu se vede ca a aruncat nimic, prea multi au telefoane si fac pe desteptii. omul nu a incalcat nici o regula. ala de l-a pozat , da.
14
3
Unu la mana: pozele sunt de tot kktul si doi, de ce nu ai oprit sa-l intrebi ce face daca te tineau coaiele? Sunteti niste barbati in fusta ma kktilor! Sifoane fara valoare. Faceti poze sa le puneti pe fb. Trebuia sa te dai jos la el si sa suni la politie. Nu asa ca ti s-a sculat tie si ii pui nr masini pe public. Prost ala cu nr ca nu va da in judecata. Jalnicilor!
17
5
Cred ca l a enervat in trafic si a oprit sa il pozeze. Nesimtit di pierde vara e fotograful de ocazie. Du te naibii cu pozele tale de cretin fara treaba.
17
6
Nu sunt clare pozele! La fel de bine putea sa le dea de mancare acelor caini sau sa caute ceva in portbagaj!
13
1
asta e de-al tau, constantean tigan si cocalar ce se caca in curte fara sa traga apa.
11
10
Nu e concludenta poza vorba celui de mai devreme poate isi aranja sacosile de cumparaturi avand in vdr ca selgros e f aproape acum nu stim dar pozele nu sunt concludente
18
1
sa vedeti cum arunca cocalarii sacii cu moloz, din ML, GLK, S, CLS, A8, X5-6... in fata la Sc.11, la Mihaileanu cu Topraisar sau pur si simplu langa bordura.... saraciile au ditai carutze, dar nu stiu sa-si duca gunoiu.... Constanta inca nu e ceamurlia mogaldanilor
14
5
Da ma din imagini se observa"" fffff clar "",cred ca bou ala care a pozat o fi aruncat,si nu avea ce face decat sa de a poze cu un autoturism care a oprit sa si aseze si el cumparaturile. Huuuuu
20
5
LIZIARA DINTRE CONSTANTA SI LAZU ESTE PLIN A DE GUNOAIE , VERIFICA CINEVA ? FACE CINEVA CEVA?
12
8
numarul de la masina ca l rezolv eu cum stiu
14
12
Popor de tigani smardoi si cocalari
18
16
Un infect ordinar , n-are cum sa invete ca prin alte orase se poate pastra curatenia ..
27
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272